18 / 04 / 2024

Nef, Banyan Tree ile Bodrum'a iddialı giriyor!

Nef, Banyan Tree ile Bodrum'a iddialı giriyor!

Banyan Tree'nin 2019 yazında açılacağını belirten Erden Timur, "30 özel rezidansın işletmesini Banyan Tree yapacak. 2018 yazında teslimini planladığımız 359 bağımsız birimden 120'sini şimdiden kendi müşterilerimize sattık" dedi.



SADECE son üç yılda 7 bini geçen satış rakamıyla adından sıkça söz ettiren Nef, ses getirecek inovatif ve öncü yatırımlarına devam ediyor. Bugüne kadar şehir merkezinde konut ve ofis yaşamına yepyeni tasarımlar kazandıran şirket, şimdi de ilk yazlık projesi için Bodrum Yalıkavak'ı tercih etti. Üç tarafı denizlerle çevrili 116 dönüm büyüklüğündeki projede, 389 villa ve rezidans bulunuyor. 300 milyon euro yatırım değerine sahip olan Nef Yalıkavak, 460 metre uzunluğundaki sahili ve 2 bin metrekare kumsalıyla dikkat çekiyor. Proje, Kemer Country'nin de mimarı olan Torti Gallas'ın imzasını taşıyor. 


GEÇMİŞE AİT TÜM TATLAR 

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Yalıkavak'ın Bodrum'daki lüks konut segmentine ilişkin ezberleri bozacağım söyledi. Bir sahil kasabası hayatı vaat eden Nef Yalıkavak'ta her detayı titizlikle planlandıklarını dile getiren Timur, "Villaların ve rezidansların yer alacağı bu yeni projemizde, lüks ve konforu Ege'nin doğallığıyla birleştiriyoruz. Burada yaşamayı tercih edenler, geçmişteki yazlık yaşamım en yüksek standartlarda bulabilecek. Sabah erken saatte iskeleye yanaşan  balıkçılarda en taze sebze ve meyvenin satılacağı manava kadar geçmişe dair özlediğimiz tüm tatlar bu projede yer alacak" dedi. 


İLK KEZ AVRUPA'DA VE TÜRKİYE'DE

NEF Yalıkavak, Singapurlu lüks otel ve SPA zinciri Banyan Tree'nin ı Avrupa ve Türkiye'ye giriş destinasyonu oldu. 35 milyon euro yatırımla Bodrum'da hayata geçecek Banyan Tree, dünyanın en lüks resort otelleri sıralamasında liste başında. Erden Timur, "Görüşmelere 15 Temmuz'dan önce başlamıştık. 15 Temmuz, anlaşma sürecimize etki etmedi. 2016'nın ekim ayında imzalan attık" dedi.


http://www.nef.com.tr/


Hürriyet 


Geri Dön