29 / 03 / 2024

Nef, Best Bussiness Awards'ta ödül aldı!

Nef, Best Bussiness Awards'ta ödül aldı!

İnovasyonları ile sektörü ilklerle tanıştıran gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, son olarak İngiltere’nin en prestijli ödüllerinden Best Bussiness Awards’da “En İyi İnovasyon” kategorisinin birincisi oldu.



Jüri Kurulu değerlendirmesinde Nef’in başarısını tebrik ederken “Müşterilerini dinleyerek onlara geniş bir hizmet yelpazesi geliştiren ve sektöre yeni bir yaşam nefesi getiren Nef’i gönülden tebrik ederiz” ifadelerini kullandı. 


Gayrimenkul sektörünün en yenilikçi markası Nef, yenilikçi yaklaşımı ve hizmetleriyle dünyada takdir edilmeye devam ediyor. Manhattan’da yükselecek yeni projesi Nef New York ile Fransa’dan gayrimenkulun Oscar’ı sayılan ‘’Dünyanın En İyi Projesi’’ ödülünü, İtalya’dan ‘’En İyi Konut Projesi’’ ödülünü ve Amerika'dan da ''Altın Mükemmeliyet’’ ödülünü Türkiye’ye getiren Nef, bu kez de İngiltere’nin en prestijli ödülleri olarak gösterilen Best Bussiness Awards’ın en prestijli kategorilerinden olan “En İyi İnovasyon”da birinciliği aldı. 


Dünya çapında uluslararası halka açık şirketlerin yanı sıra irili ufaklı birçok şirketin katıldığı, ve yoğun ilgi gören yarışmada, birbirinden saygın 20’nin üzerinde jüri üyesi tarafından değerlendirilen Nef, başta İngiltere olmak üzere farklı ülkelerden bir çok iddialı başvurunun arasından seçildi. Ödüle ilişkin açıklamada bulunan Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, “Bir dünya markası olma yolunda çıktığımız yolculukta edindiğimiz bu haklı başarı tüm Nef çalışanlarına aittir. İnanç ve azimle çıktığımız bu yolda aldığımız her ödül bizlere daha çok güç ve gurur veriyor. Bir Türk markası olarak elde ettiğimiz başarıyı tüm dünyaya duyurmaya kararlıyız” dedi.  


Jüri Kurulu’ndan Nef’e övgüler


En İyi İnovasyon kategorisinde patenti Nef’e ait olan Foldhome – Foldoffice ve Garantili Proje inovasyonlarıyla birincilik ödülüne layık görülen Nef, jüri üyelerinden de büyük övgü topladı. Yarışmanın 20 seçkin jürisinden oluşan kurul, Nef’in başarısını tebrik ederken “Nef, gayrimenkul sektörünü yeni bir seviyede yenilikle tanıştırarak, insanların evlerinden çok daha fazlasını bulabileceklerini gösterdi. Sıradışı bir fikir olan Foldhome konsepti, proje sakinlerine Playstation Odası, müzik odaları ve hatta ev sineması odaları gibi paylaşabilecekleri ve ortak kullanabilecekleri pek çok özel imkan sunuyor. Ayrıca şirketin geliştirdiği yeni finansal ürün de (Garantili Proje) insanların çok daha rahat ev sahibi olmasına imkan tanıyor. Müşterilerini dinleyerek onlara geniş bir hizmet yelpazesi geliştiren ve sektöre yeni bir yaşam nefesi getiren Nef’i gönülden tebrik ederiz” dedi. 


Akşam


Geri Dön