18 / 04 / 2024

Nef Flats Levent 163'ün satışını Turkey Sotheby's üstlendi!

 Nef Flats Levent 163'ün satışını Turkey Sotheby's üstlendi!

Bir Nef keşfi olan Foldhome sisteminin uygulandığı NEF Flats Levent 163’ün satış ve kiralamalarını Turkey Sotheby’s International Realty üstlendi.




46 ülkede 625 satış ofisi ile hizmet veren dünyanın en prestijli gayrimenkul satış ve danışmanlık markası Sotheby’s International Realty’in Türkiye ofisi, Nef Flats Levent 163’ü sadece yerli değil yabancı yatırımcı ile de buluşturacak.


Konuyla ilgili görüşlerini belirten Turkey Sotheby’s International Realty Yönettim Kurulu Başkanı Çiğdem Hitay, “Turkey Sotheby’s International Realty olarak 2 yıldır Türkiye pazarındayız. Müşterilerimize sunduğumuz kaliteli ve çok özel hizmet anlayışımızı artık markalı konut alanında da göstermek istiyoruz. Bu kapsamda da Timur Gayrimenkul’ün Nef Flats Levent 163 projesinde birlikte çalışacak olmaktan ötürü çok mutluyuz. Son 5 yıllık periyotda doğru proje ve doğru lokasyon tercih edildiğinde markalı konutlara yapılan yatırımın çok yüksek prim yaptığını ve getiri bazında da altına oldukça yaklaştığını görüyoruz. Hem markalı konutların prim yapması, hem de yerli ve yabancı yatırımcıdan gelen yoğun talep üzerine portföyümüze markalı konut projelerini eklemeye karar verdik. 2012 yılında yürürlüğe giren Mütekabiliyet Yasası ile yabancı yatırımcıların ülkemizdeki markalı konutlara olan ilgisinin hızla arttığını görüyoruz. Dünya konut sektörünün 300 Milyar Dolar’lık Pazar payına karşılık Türkiye’nin bu sektörden aldığı pay çok düşüktür. Türkiye’de her yıl yabancılara 2-2,5 milyar Dolar gayrimenkul satılmaktadır. Mütekabiliyet yasası ile birlikte Azerbaycan, BAE, Kazakistan, Kuveyt, Katar ve Suudi Arabistan’dan 2012-2016 yılları arasında 26.5 milyar Dolar ilave talep yaratılması hedeflenmektedir. Turkey Sotheby’s International Realty olarak, en önemli hedeflerimizden biri ülkemizdeki gayrimenkulleri uluslararası gayrimenkul pazarında tanıtmak ve talep yaratmak. Nef Flats Levent 163’ü de sadece yerli değil, global networkümüzün gücü ile yabancı yatırımcılarla da buluşturacağız” dedi. 


2010 Dünya Mimarlık Festivali’nde ilk 9’a kalan Nef Flats Levent 163 projesi 308 daireden oluşuyor. Kanyon Alışveriş Merkezi’ne 950 metrekare mesafede bulunan Nef Flats Levent 163'te, büyük bir kısmı 1+1 ve loftlardan oluşan dairelerin büyüklükleri 59 metrekare ile 112 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Normal dairelerde 4 metre, loft dairelerde ise 6 metre olan tavan yüksekliğiyle dikkat çeken proje, İstanbul’a yeni bir soluk getiriyor.


Geri Dön