28 / 03 / 2024

Nef Foldhome konsepti ile misafire tasarım ikram etme zamanı!

Nef Foldhome konsepti ile misafire tasarım ikram etme zamanı!

Konut sektörü geliştikçe yaşam anlayışı da değişiyor. Bir Nef keşfi olan Foldhome konseptinde sinema salonu, squash salonu, sanat odası veya müzik odası gibi bir evin içine sığmayacak her türlü lüks gerçek oluyor.



Konut sektörü geliştikçe yaşam anlayışı da değişiyor. Bir Nef keşfi olan Foldhome konseptinde sinema salonu, squash salonu, sanat odası veya müzik odası gibi bir evin içine sığmayacak her türlü lüks gerçek oluyor. Çünkü Nef konut projelerinde, kaç odalı eviniz olursa olsun, ister 1+1 ister 4+1, Foldhome konseptiyle size dilediğiniz zaman kullanacağınız 24 farklı oda sunuluyor. Mutfağınız dışında kalabalık misafirlerinize hünerlerinizi sergileyebileceğiniz tam donanımlı mutfaktan her köşesi özenle tasarlanmış misafir yatak odasına kadar her şey var! Dünyanın en iyi mimarları tarafından her ayrıntısı tasarlanmış Nef konut projelerinde yer alan Foldhome çözümüyle  kişiye özel kullanım alanları ile tasarımı bir lüks değil yaşam anlayışına dönüştürüyor.


Yakın zamanda dünyayı saracak kadar iddialı olan 24 odalı ev konsepti Foldhome sistemi, şimdiden Türkiye’nin en beğenilen sistemlerinden biri haline geldi. Dünyanın en iyi üç mimarlık şirketi ve dünyanın en iyi 20 endüstriyel tasarımcısından 12’si ile çalışarak projelerinde tasarımın “en”lerini sunan Nef ve Foldhome konsepti ile ilgili detaylı bilgiye www.nef.com.tr/foldhome adresinden ulaşabilirsiniz.  


Foldhome ve Foldoffice konseptlerinin yaratıcısı


Tasarımın insanlar için bir lüks değil, bir yaşam biçimi olmasından yola çıkarak, tasarımın yanı sıra toplu yaşamın getirmiş olduğu sabit gider ve masrafları da en aza indirmek ve efektif yaşam alanları yaratmak için Foldhome&Foldoffice konseptlerini yaratan NefFoldhome ve Foldoffice ünitelerinin tasarımları için de dünyanın önde gelen 20 endüstriyel tasarımcısının 12’si ile birlikte çalışıyor. Bir Nef keşfi olan Foldhome, alışılmış sosyal tesis anlayışından tamamen farklı olarak ve kişiye özel kullanım alanları sunarak, 5 bin m2'lik bir evin sahip olabileceği özellikleri 60 metrekarelik bir ev içine dahil ediyor. Foldhome sistemine göre, bir ev alındığında aslında 24 odalı bir eve sahip olunuyor. Yaşadığınız binada yer alan sinema salonundan, terasta jakuziye; mutfağınızı kirletmek istemediğinizde kullanabileceğiniz tam donanımlı bir mutfaktan, piyano veya bateri çalmak istediğinizde kullanabileceğiniz içerisinde küçük bir kayıt stüdyosuna kadar 24 farklı üniteden rezervasyon sistemiyle yararlanılabiliyor. Kullan-öde sistemi sayesinde kullanılmayan bir alan için dairelerden ayrı bir ücret alınmıyor ya da aidata eklenmiyor. Üstelik Foldhomeların 7 TL’den başlayan kiralama ücreti lüksü ulaşılabilir kılıyor.


Geri Dön