19 / 04 / 2024

Nef Gayrimenkul New York projesi!

Nef Gayrimenkul New York projesi!

Firma: Timur Gayrimenkul

ABD’nin en yüksek binalarından Empire State’e komşu olacak Nef Gayrimenkul New York projesi Foldhome konseptiyle geliştiriliyor. Projenin inşaat çalışmalarının başlaması ile birlikte satışa çıkmayı planlanıyor.



Nef Gayrimenkul New York projesi 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Proje MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.


Mimarlık ofisi Perkins and Will ile ortak yürütülen Nef New York projesi yüksek katlı otel ve konutlardan oluşacak. Proje Nef Gayrimenkul'ün Foldhome konseptiyle geliştirilen ilk projesi olma özelliği taşıyor.


Amerika New York Manhattan'da inşa edilecek Nef Gayrimenkul New York projesi içerisinde çeşitli sosyal donatı alanlar da yer alacak. Proje 60 katlı olarak dizayn edildi.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı şeklinde tasarlanan Nef New York Konutları inşaat çalışmaları bu yıl sonunda başlayacak. Fiyatları henüz netleşmeyen projenin bulunduğu bölgede konut fiyatları 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişiyor. 


Nef Gayrimenkul New York iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön