27 / 04 / 2024

Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyatları!

Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. TEM'e 7 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor.



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Gala'da yüzde 1 peşinatta, 30 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. Projede 2.100 TL'lik aylık taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.


Nef  Inİstanbul Gala  Evleri fiyatları konutların kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam 788 adet üniteden oluşan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor.


Topkapı Inİstanbul konum olarak metroya 100 metre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında bulunuyor. 


Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan Inİstanbul Gala Davutpaşa Konutları 470 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje 80 dönümlük arsa alanı üzerine yayılıyor.


Inİstanbul Gala Rezidans'ta kreş, basketbol sahası, asansör, güvenlik, mescit, yüzme havuzu, oyun alanları, kapalı otopark, sinema gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.


Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala iletişim

Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön