27 / 04 / 2024

Nef Inİstanbul Gala fiyatları!

Nef Inİstanbul Gala fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Nef Inİstanbul Gala fiyatları konutların kat ve planlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Banka kredili ve vadeli ödeme seçenekleri sunan projede teslimler 2018 yılında gerçekleşecek.



Inİstanbul Evleri eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerden oluşuyor.


Nef  Inİstanbul Gala  fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında hayata geçirilen projede 3 bin 565 konut ve 16 ticari ünite bulunuyor.


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Nef imzası ile yükselen Inİstanbul Gala Topkapı 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip. Proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta yer alıyor. 


Inİstanbul Gala Davutpaşa Konutları sosyal yaşam alanları arasında; asansör ve basketbol sahası, sinema, fitness center, futbol alanları, kreş, yüzme havuzu, mescit, oyun alanları, kapalı otopark ve güvenlik mevcut. 


Nef Inİstanbul Gala fiyatları!

Lansmanı yarın gerçekleşecek olan Inİstanbul daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 1. kısım 1116 bağımsız bölüm, 2. kısım 752 kısım bölüm, 3. kısım 815 bağımsız bölüm, 4. kısım 898 bağımsız bölümden meydana geliyor. 


Inİstanbul Gala Topkapı iletişim

Telefon : 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön