29 / 03 / 2024

Nef İnistanbul Gala projesi iletişim!

Nef İnistanbul Gala projesi iletişim!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Nef İnistanbul Gala projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzasıyla yükseliyor.



İçerisinde otopark, sinema, asansör, oyun alanları,  yüzme havuzu, mescit, futbol alanları, güvenlik, basketbol sahası ve fitness center gibi sosyal alanları bulunan Topkapı İnistanbul Gala Evleri İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçiriliyor.


Daire fiyatlarının 320 bin TL’den başlangıç gösterdiği İş GYO Nef İnistanbul projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı İş GYO Nef  İnistanbul Gala projesi E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 60 metre uzaklıkta, Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yer alıyor.


Nef İnistanbul Gala projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Projede banka kredisi ve vadeli olarak 3 farklı ödeme seçeneği bulunuyor.


Topkapı projesi İnistanbul İletişim

Telefon: 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön