26 / 04 / 2024

Nef Inİstanbul Gala Topkapı fiyat!

Nef Inİstanbul Gala Topkapı fiyat!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Nef Inİstanbul Gala Topkapı fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Ödemeleri 30 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metrelik yakın mesafede bulunuyor.



Inİstanbul Gala'da yüzde 1 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılıyor, kalan bedel ise teslimde ödeniyor. Proje Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Toplam 788 tane üniteden oluşan  Inİstanbul Gala  Konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından inşa ediliyor. Projenin 2018 yılı 2. yarısında teslim edilmesi planlanıyor.


Nef Inİstanbul Gala Topkapı fiyat listesi kapsamında fırsatlar sunuluyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin yer aldığı projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.


Topkapı Inİstanbul Gala'nın sosyal olanakları; kreş, mescit, sinema, oyun alanları, basketbol sahası, güvenlik, kapalı otopark, asansör, yüzme havuzundan meydana geliyor. 


Inİstanbul Gala Evleri metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Nef Inİstanbul Gala Topkapı fiyat!

Yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik tutar için 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan Inİstanbul Gala Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. 


Inİstanbul Gala Davutpaşa iletişim

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön