26 / 04 / 2024

Nef Inİstanbul Konutları fiyatları!

Nef Inİstanbul Konutları fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: İnİstanbul

Nef Inİstanbul Konutları fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Banka kredisi ile vadeli olarak ödeme imkanı sunan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Nef tarafından inşa edilen Inİstanbul'da konutların 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü karşısında hayata geçiriliyor.


Toplam inşaat alanı 411 bin 941 metrekareden oluşan Nef Inİstanbul Konutları fiyatları alanları ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Projede 3 bin 565 daire ile birlikte 16 ticari ünite yer alıyor.


Inİstanbul Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerine yayılan projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.


Davutpaşa Inİstanbul ortak kullanım alanları arasında; futbol alanları, fitness center, kapalı otopark, güvenlik, asansör, kreş, oyun alanları,  sinema, basketbol sahası, mescit, yüzme havuzu bulunuyor. 


Nef Inİstanbul Konutları fiyatları!

E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre yakınlıkta olan Inİstanbul Rezidans 'ta daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. 


İş GYO Inİstanbul iletişim bilgileri

Telefon : 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön