28 / 03 / 2024

Nef Kolay Yatırım'la aynı anda hem kira hem de kredi ödemeyin!

Nef Kolay Yatırım'la aynı anda hem kira hem de kredi ödemeyin!

Firma: Timur Gayrimenkul

Herkes bir ev veya ofis sahibi olabilmek ister. Ancak peşinat ya da kredi ödeme endişesiyle bu istek ertelenir. Nef, ev ya da ofis almanın önündeki engelleri kaldıracak yeni bir uygulama başlatıyor: Nef Kolay Yatırım



Nef Kolay Yatırım ile peşinat 24 ayda ödeniyor, kredi ödemeleri de teslimde yani 2 yıl sonra başlıyor. Teslimle beraber kira geliri elde etmeye başladığınız için, kredi ödemenizin yarıdan fazlasını kira geliriniz ödüyor. 


2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3000’den fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, yatırım yapmak için bugüne kadar bekleyenleri işte bu yeni keşfi Kolay Yatırım’la tanışmaya davet ediyor. Nef Kolay Yatırım, Nef'in İstanbul şehir merkezinde, ulaşılabilir fiyata dünyaca ünlü mimarlar tarafından tasarlanmış projelerinde yatırım sahibi olmayı mümkün kılıyor. 


Nef Kolay Yatırım’ın avantajları neler?


Sadece yüzde 1 peşinat yani 3.000 TL’den başlayan peşinatla yatırım yapabiliyorsunuz.

Peşinatınızın geri kalan %24’ünü ise 2 yılda, yani teslime kadar ödüyorsunuz.

Yatırımınızın %75’ini teslimde, yani 2 sene sonra kredi kullanarak ödemeye başlıyorsunuz.

Teslimle beraber kira geliri elde edeceğiniz için kredi ödemenizin yarısından fazlasını kiranız ödüyor.

Yatırımınızı dilerseniz siz kullanabilir veya kiralayabilirsiniz. Dilerseniz de yatırımınızı 12 yıl boyunca bugünden kiralanmış olarak satın alabilirsiniz. Böylece aylık kredi taksidinizi kiranızın üzerine 650 TL gibi ücretler ekleyerek yatırım yapabilirsiniz.


Nef Kolay Yatırım ilk defa Nef Kağıthane ve Merter projelerinde uygulanıyor. 

İlk konut bloğu 23 günde satılan Nef Kağıthane'de yeni konut bloğu da Nef Kolay Yatırım avantajıyla 270.000 TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor. 


Detaylı bilgi için;

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr


Geri Dön