29 / 03 / 2024

Nef Konutları Yenibosna Projesi fiyat!

Nef Konutları Yenibosna Projesi fiyat!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Ataköy

Nef Yenibosna Projesi, 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri ile İstanbul Avrupa Yakası Yenibosna'da hayata geçirildi. Projede fiyatlar 620 bin TL'den başlıyor...



24 bin 208 metrekare alan üzerine Timur Gayirmenkul imzası ile inşa edilen Nef Ataköy projesi İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de E-5 karayolu yolu üzerinde yer alıyor.  Projede konutların yanı sıra otel, ofis ve mağaza alanları da bulunuyor. 


Nef Yenibosna Konutları bu yıl Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek.  Timur Gayrimenkul  imzasını taşıyan Nef Ataköy 22 projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı dairelere yer veriliyor. 


Nef Ataköy 22 projesi toplam 1.269 konut, 232 odalı otel, 10 bin metrekare ofis ve 20 bin metrekare mağaza alanından meydana geliyor. Proje 24 bin 208 metrekare alanda inşa ediliyor. 


Nef Konutları Yenibosna Projesi fiyat!

Yenibosna Nef Ataköy daire fiyatları 620 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Kültür Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. 


Nef Ataköy Evleri ödeme şekilleri kapsamında yüzde 20 peşinat sonrasında kalan konut bedeli, firma bünyesinde 48 ay vade farkı olmadan taksitlendiriliyor.


Yenibosna Nef Evleri ortak alanlarında, otopark, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi imkanlar da yer alıyor. 


Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön