23 / 04 / 2024

Nef markasıyla 510 milyon liralık 2 yeni konut projesi yapılıyor!

Nef markasıyla 510 milyon liralık 2 yeni konut projesi yapılıyor!

Timur Holding markalarından Nef, Kâğıthane ve Merter’de 510 milyon lira değerinde 2 konut projesini satışa sunuyor. Nef Merter 13 ve Nef Kâğıthane 08 adlı projelerin, 2016 Haziran ayında tamamlanıp maliklerine takdim edilmesi planlanıyor....




Timur Holding markalarından Nef, Kâğıthane ve Merter’de 510 milyon lira değerinde 2 konut projesini satışa sunuyor. 


Nef Merter 13 ve Nef Kâğıthane 08 adlı projelerin, 2016 Haziran ayında tamamlanıp maliklerine takdim edilmesi planlanıyor. 



Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, 2013’ün olumlu bir sene olduğunu belirterek, “Bu sene önemli oranda büyüdük. Kentsel dönüşüm yatırımları ve altyapı faaliyetlerinin artması ile konut projelerinde artış görüldü. Bu artışın taleple karşılık bulması, sektöre ivme kattı.” yorumunu yaptı.


Erden Timur, şu aşamada şehirlerin yeniden yapılandığına işaret ederken, “Sektörde markalı konut üreticileri olarak daha bilinçli davrandık, yapı sektörünün çıtasını büyüttük. Kentsel dönüşüm için pek çok ortaklığı hayata geçirdik ve kurucu üyesi olduğumuz Kentsel Vizyon Platformu ile dönüşüme yeni bir anlayış armağan ettik.” ifadelerini kullandı.


Timur, Nef olarak bu sene bin 115 konut ve 461 ofis sattıklarını da duyurdu.


2013 içinde yaptıkları ortaklık anlaşmalarına değinen Timur, şöyle devam etti:


“Şehirleşme konusunda dünyaca kabul görmüş prosesleri, kentsel dönüşüm çerçevesinde ülkemize taşıyarak yeni nesil şehirciliğin önderi olmak için İş GYO ile yaptığımız uzun vadeli ortaklığın ilk projesini Zeytinburnu’nda hayata geçireceğiz. 2014’te hayata geçireceğimiz proje için faaliyetlere başladık.” 



Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ise “Eylül ayı sonunda satışına başladığımız Nef Kâğıthane 03 ve Nef Merter 12 ile toplam 900 konut için 40 bini aşkın bilgi talebi aldık. 23 günde 800’den fazla aileyi konut maliki yaptık. 335 adet konutun tamamı satılan Nef Kâğıthane 03 ve 565 adet konutun yüzde 80’inin satıldığı Nef Merter 12 projelerine gelen yoğun ilgi nedeniyle, yeni projelerimiz Nef Kâğıthane 08 ve Nef Merter 13’ün satışını öne çektik.” dedi.


Projelerinin toplam değerinin 510 milyon lira olduğunu belirten Çelik, şu açıklamalarda bulundu:


“Projelerimizin mimarlarını, dünyaca ünlü mimarlık ofislerinin katıldığı bir yarışma ile belirledik. Foldhome ve Foldoffice konseptlerinin de yer aldığı yeni projelerimizde havuz, Play Station odası, sinema odası, açık hava sineması, müzik odası, misafir odaları, fitness salonu, kişisel gelişim stüdyosu, basketbol sahası, mini futbol sahası, davet salonu, toplantı odası, gusto odası, barbekü alanı, parti ve karaoke odası, hobi odası gibi ünitelerle hayata renk katan yaşam alanları bulunuyor.”


Zaman


Geri Dön