28 / 03 / 2024

Nef Merter 13 ve Nef Ataköy 22, Cityscape Dubai Fuarına damgasını vurdu!

Nef Merter 13 ve Nef Ataköy 22, Cityscape Dubai Fuarına damgasını vurdu!

Nef Merter 13 ve Nef Ataköy 22, Cityscape Dubai 2014'te uluslararası yatırımcılarla buluştu. Nef, projelerinin satış başarısını yurtdışındaki fuarda imza atacağı yeni işbirlikleriyle taçlandıracak.



Gayrimenkul sektöründe dünyanın en önemli buluşmalarından biri olarak gösterilen Cityscape Dubai, 21-23 Eylül tarihleri arasında World Trade Center’da gerçekleştirildi. 200 ülkeden 35 bin katılımcının yer aldığı fuarda sektörün yönünü belirleyen gayrimenkul firmalarıyla yatırımcılar bir araya geldi. New York’ta Empire State’e komşu projesiyle uluslararası marka yolunda önemli bir adım atan, keşifleri ve projeleriyle de sadece Türkiye’de değil, dünyada ses getiren Nef, Nef Merter 13 ve Nef Ataköy 22 projelerini Dubai’de dünyanın beğenisine sundu.



Fuarda açıklamalarda bulunan Nef Satış Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik “Cityscape Dubai uluslararası fuarlar anlamında Nef için önemli bir yere sahip. Geçtiğimiz yıl da bu fuara katılmıştık ve projelerimiz yoğun ilgi görmüştü. Bu yıl da aynı ilgiyi gördüğümüzü söyleyebilirim. 2014 yılına hızlı bir başlangıç yaptık. Satışların yanı sıra teslimler de son hız devam etti ve son 6 ayda 6 projemizin teslimini tamamladık. Cityscape 2014’e Nef Merter 13 ve Nef Ataköy 22 projelerimizle katıldık. Standımıza yabancı yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Böylesine önemli bir organizasyonda Nef keşiflerine ve projelerine olan ilgi oldukça yüksek oldu. ” şeklinde konuştu.



Dünya markası olma yolunda 

Son dönemde karşılaşılan yoğun talebe daha iyi cevap verebilmek ve müşterilerin bekleme sürelerini azaltmak için satış ofsilerine Ataköy’de bir yenisini daha eklediklerini belirten Nef Satış Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik “Yeni satış ofisimizi ziyaret edenler, özel sergi alanlarıyla Nef’in bugüne kadar sunduğu proje ve keşiflerin yanı sıra dünyaca ünlü tasarımcıların Nef projeleri için özel olarak tasarladığı objeleri ve bir Nef keşfi olan Foldhome’lara kadar bir çok detayı yerinde görme imkanına sahip olacak. Bu doğrultuda müşterilerimize alışık olmadıkları bir satış ofisi sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Nef aynı zamanda geçen yıl Cityscape’de görücüye çıkarılan yeni projelerin gördüğü yoğun ilgiden dolayı, talebe yeterli cevabı verebilmek için Dubai'de de bir satış ofisi açtı. Dubai’de de yoğun talep gören Nef projeleri, yatırımcılarını kendi satış ofisinde ağırlıyor.



Nef’ten Empire State komşu proje

Selçuk Çelik aynı zamanda farklı mimari anlayışı ve her detayı dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan projelere imza attıklarını ve Dubai’de açtıkları satış ofisinin ardından New York Manhattan'da 210 milyon dolar yatırım değerine sahip bir proje için çalışmalara başladıklarını açıkladı. 


Dünyaca ünlü mimarların imzasını taşıyan projeler yaratan Nef, uluslararası bir marka olma yolunda ilk adımlarını attı. Projelerinde Foster and Partner's, SOM, HOK, TAGO ve Autoban gibi dünyaca ünlü mimarlık ve tasarım şirketleriyle çalışmaları sayesinde yurt dışındaki yatırımcıların dikkatini çeken Nef, New York'ta en az 60 katlı olacak bir otel ve konut binası yapmaya hazırlanıyor. 

2015 yılında başlaması planlanan ve 210 milyon dolar değere sahip proje, New York’un prestijli gökdelenlerinden Empire State’e komşu olacak. Metrekaresi 90 bin dolardan başlayan evlerin bulunduğu Manhattan bölgesindeki proje için ABD’li lokal bir firma ile de ortaklık görüşmeleri devam ediyor.

Bugüne kadar yurt dışında yoğun olarak tercih edilen ülkelerde proje geliştirmek yerine, dünyanın en gelişmiş ülkelerinden Amerika’da proje geliştirecek olan Nef; Chicago, Teksas ve Miami’de yeni projeler için aldığı ortaklık teklifleri olduğunu açıkladı.


Ulaşımın merkezinde fark yaratan proje; Nef Ataköy 22

İstanbul’un en işlek ulaşım hattı olan E5’in hemen bitişiğinde ve Ataköy'ün en merkezi arazisi üzerinde yer alan Nef Ataköy 22, ofis, residans, konut ve otel bloğunun da olduğu 18 katlı toplam 6 bloktan oluşuyor. Projede home-office, konut ve rezidansların yanı sıra luxury apartments olarak adlandırılan deniz manzaralı büyük metrekareli daireler de yer alıyor. Ataköy’ün en merkezi arazisi üzerinde yaklaşık 25 bin metrekarelik bir alanda, toplam 420 milyon TL yatırım değerine sahip Nef Ataköy 22’de konut satışlarının önemli bir kısmını hızlı bir şekilde tamamlandı. Nef şimdi de gelen yoğun talebe cevap verebilmek için rezidans bloğunu satışa açtı.


24 odalı 50 m2 konutlar  Nef Merter 13’de

Nef Merter 13, biri 15 diğeri 16 katlı olmak üzere 5 konut bloğundan oluşuyor.  11 bin m2lik bir arsa üzerine inşa edilecek projede 960 konut ve 8 mağaza yer alıyor. 45 ile 169 metrekare arasında değişen konut ve 43 ile 73 metrekare arasında değişen home-office ünitelerine sahip projenin mimarisi için dünyaca ünlü mimari grup Addon +  ile çalışılırken; Foldhome ve Foldoffice üniteleri ve iç mekanlar ise dünyanın en iyi 20 endüstriyel tasarımcısından 12’si tarafından tasarlanıyor. 


Nef Merter 13; cedde üzerinde yer alan mağazaları, alışveriş ve yemek alanları ile birlikte site sakinlerine ve bölgeye yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nin hemen yanında Yeşil Kundura’nın bitişiğinde yer alan Nef Merter 13, metrobüs ve tramvay hattına yürüme mesafesinde konumlanıyor. 


Geri Dön