25 / 04 / 2024

Nef Merter Oniki projesi!

Nef Merter Oniki projesi!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Merter 12

Nef Merter Oniki projesi 562 adet konuttan meydana geliyor. Şubat 2016'da teslim edilecek olan Nef Merter Oniki Evleri'nde daire fiyatları 260 bin liradan başlayarak değişiyor...




Timur Gayrimenkul tarafından yükselen Nef Merter Oniki projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Nef Merter Oniki projesi Merter metrobüs durağına ve metro durağına yakın mesafede yer almaktadır.


Nef Merter Oniki projesinde yüzde 1 KDV oranı ile satışlar gerçekleştiriliyor. Nef Merter Oniki projesinde yer alan 1 oda 1 salon daireler, alıcının isteğine göre birleştirilerek 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon haline getiriliyor. Nef Merter Oniki daire fiyatları 260 bin liradan başlıyor.


Nef Merter Oniki projesinde bloklar 13 katlı olarak inşa ediliyor. 562 adet daireden meydana gelen Nef Merter Oniki projesinde daireler 53 metrekareden başlayan büyüklüklerde tasarlandı. Nef Merter Oniki teslim tarihi Şubat 2016 olarak belirlendi.


Nef Merter Oniki projesi içerisinde mini futbol sahası, basketbol sahası, müzik odası, açık ahva sineması, sinema odası, play station odası, kişisel gelişim stüdyosu, davet salonu, toplantı salonu, karaoke ve parti odası gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Nef Merter Oniki projesinde balkonlu, bahçeli ve teraslı daire seçenekleri de bulunuyor. Nef Merter Oniki projesi Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre, Levent'e 14 kilometre, Ataköy'e 4 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Nef Merter Oniki iletişim

Telefon: 0850 250 06 33

Web : www.nef.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön