25 / 04 / 2024

Nef New Work Dünyanın En İyi Projesi ödülünü aldı!

Nef New Work Dünyanın En İyi Projesi ödülünü aldı!

Nef, inşaat sektöründe 2010 yılından bu yana faaliyetle olmasına karşın ismini çok çabuk duyurdu. Özellikle çarpıcı tasarımları ile dikkat çeken firma, çok sayıda ödül de kazandı.




Nef, inşaat sektöründe 2010 yılından bu yana faaliyetle olmasına karşın ismini çok çabuk duyurdu. Özellikle çarpıcı tasarımları ile dikkat çeken firma, çok sayıda ödül de kazandı. 


Manhattan’da yükselecek olan yeni projesi Nef New York, MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü kazandı.


Ödül alabilmek için özel bir strateji veya önceliklerinin olmadığını söyleyen Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, "Başkasının derdini dert edinerek, en iyi çözümü geliştirmeye çalışıyoruz. Bu da bütün ödül kapılarını açıyor" diyor. Bu ödüllerin tüketici tarafında da önemli etkisinin olduğunu vurgulayan Timur, artık firmaların sadece kendisini iyi anlatmasının yetmediğinin, anlattıklarının kurumlar tarafından da onaylanması gerektiğinin altını çiziyor. 

Timur, "Ödüller bu anlamda işe yarıyor. Projeye ve markaya güven sağlıyor. Ayrıca tercih edilme oranını da yükseltiyor" ifadesini kullanıyor. 


Nef olarak şimdiye kadaı hangi ödülleri aldınız? 

Nef olarak şimdiye kadar birçok ödül aldık.  Bunlardan bazılarını şu şekilde özetleyebiliriz: 


• Dünyanın En İyi Projesi Ödülü (16/03/2015) 

Manhattan da yükselecek olan yeni projemiz Nef New York. Mİ PİM Architectural Rcview Future Projects Awards'ta "Yüksek Katlı Binalar" kategorisinde "Dünyanın En İyi Projesi" ödülünü kazandı. 


• Sign of the City Awards (19/11/2014) Hürriyet Gazetesi tarafından 6 Kasım 2014 tarihinde düzenlenen "Sign of the City Avvards" yarışmasında, gecenin en prestijli ödüllerinden biri olan "Sektörde Yenilik Jüri Özel Ödülü"ne layık görüldü. 


• İnsana Saygı Ödülü (12/02/2014) Türkiye'nin en büyük insan kaynakları platformu  Kariyer.net tarafından her yıl düzenlenen 13. İnsana Saygı Ödülleri nde, aday başvurularını yüzde yüz yanıtlayan ve en çok başvuru yapan firma olarak İnsana Saygı Ödülünü aldı. 


• Hürriyet İK & Yenibiris.com En Yaratıcı Görsel Kullanan İşveren (27/05/2014) Yenibiris.com ve Hürriyet İK tarafından düzenlenen Yılın işverenleri Ödülleri nde. Hürriyet lK'da yer alan ilanlar arasında yapılan oylama sonucunda En Yaratıcı Görsel kategorisinde Nef olarak 2. lik ödülünü aldık. 


• İnsana Saygı Ödülü (11/02/2015) Türkiye'nin en büyük insan kaynakları platformu Kariyer.net tarafından her yıl düzenlenen 14. İnsana Saygı Ödülleri nde, aday başvurularını yüzde yüz yanıtlayan ve en çok başvuru yapan firma olarak insana Saygı Ödülünü aldı. 


• European Business Awards Ulusal Şampiyonu Avrupa'nın en başarılı kurumlarının belirlendiği European Business Avvaıds (LiBA) 2014-2015 yarışmasının inovasyon kategorisinde "Ulusal Şampiyon" oldu. 


• Altın Örümcek'ten Nef'e Bir Ödül Daha (22/07/2014) Türkiye'nin en başarılı web uygulamalarının değerlendirildiği, 12.Altın Örümcek Web Ödülleri yarışmasında jüri değerlendirilmeleri sonucunda vvww.nefkagithaneOB.com web sitemiz ile Gayrimenkul ve Emlak Siteleri kategorisinde birinciliğe layık görüldük. 


• Altın Örümcek Web Ödülleri "Halkın Favorisi" Ödülü (11/09/2013) Nef Offices Dörtlevent 09'un internet sitesi uzman jürinin belirlediği projeler arasından halk oylaması sonucunda birinciliğe layık görüldü. 


"DEĞER KATAN ÖDÜLLERİ ALMAK İSTİYORUZ" 

Projelerimize uygun olarak çeşitli ödülleri takip ediyoruz. Bizim için önemli olan önümüze gelen her ödülü almak değil, bize değer katacak, yaptığımız işle bağlantılı ve işimizin niteliğini artıracak ödülleri almak. 


• ArkiPARC 2012 En İyi Konut Ödülü (11/11/2012) 

Nef Apartments Kemerburgaz 04 projesi, sektörün en önemli ve değerli oluşumlarından ArkiPARC'ın düzenlediği yarışmada "En İyi Konut Ödülünü aldı. 


• Türkiye'nin En Başarılı Ofis Projesi - Nef Offices Dörtlevent 09 (08/07/2012) Ekonomist, Capital, Maison Française ve hurriyetemlak.com un işbirliği ile gerçekleştirilen "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları" araştırmasında, Nef Offices Dörtlevent 09 "En Başarılı Ofis" kategorisinde birinciliğe sahip oldu. 


• Basında En İyi Konut Reklamı (03/04/2011) "Kırmızı Basında En İyiler Reklam Odulleri'nde Nef Kağıthane 11 projesi için hazırlananı ilan, En İyi Konut Reklamı kategorisinde birincilik ödülü olan Kırmızı ya layık görüldü. 


• 2011 En İyi Ofis Projesi Ödülü (06/02/2011) Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Maison Française ve 1 lürriyet Emlak desteği ile gerçekleştirilen "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları" araştırmaları sonucunda "En Başarılı Ofis Binası" kategorisi 1 lik Ödülü - Nef Offices Levent 03'ün oldu. 


•  Kurum olarak aldığınız ödüller size ne ifade ediyor? Bu ödüllerin sağladığı en önemli faydalar neler? 


Ödül almanın pek çok açıdan getirişinden bahsedebiliriz. Öncelikle uluslararası bir ödül, işinizin niteliğine dikkat çekiyor. Özellikle MİPİM gibi gayrimenkul dünyasının Oscar'ı sayılan bir ödül, şirketinizin, vizyonunuzun, projenizin ne kadar nitelikli olduğunun bir kanıtı. Aynı zamanda bir tanıtım mekanizması hiç şüphesiz. 

Bizim amacımız işimizi iyi yapmak.  Kurum felsefemiz, iş yapışımızı şekillendiren düşüncemiz "başkasının derdine dertlenmek ve çözüm üretmek". Biz bu düşünce doğrultusunda yol alıyoruz. Bu nedenle ödüller, bizim için "yolumuzun doğruluğunun bir kanıtı" anlamına geliyor. Bu da işimizi bir adım ileri taşımak, yeni projeler geliştirmek konusunda bizlere güç veriyor.  Aslında bizim ödül alabilmek için yaptığımız özel bir strateji ya da önceliğimiz de yok. Başkasının derdini dert edinerek, en iyi çözümü geliştirmeye çalışıyoruz. Bu da bütün ödül kapılarını açıyor. 


•  Peki bu ödüllerin çalışanlar üzerinde bir etkisi var mı? 

Ödül, çalışan motivasyonunda özel bir yer tutuyor. Kuruma olan sadakati güçlendiriyor. Başarılı, saygı duyulan bir şirkette çalışmak, o başarının bir parçası olduğunu hissetmek çok önemli. Bu his motivasyona ve iş verimine de yansıyor. 


•  Tüketici açısından düşünürsek, kazanılan bu ödüller ve başarılar onları nasıl etkiliyor?  Talep tarafında bir etkisi oluyor mu? 

Bilinçli bir tüketiciyle karşı karşıvayız. Kendinizi iyi olarak anlatmak yetmiyor, anlattıklarınızın merciler taralından onaylanması da gerekiyor. Ödüller bu anlamda işe yarıyor. Projeye ve markaya güven sağlıyor. Ayrıca tercih edilme oranını da yükseltiyor. 



Capital Awards



Geri Dön