29 / 03 / 2024

Nef New York Evleri satılık!

Nef New York Evleri satılık!

Firma: Timur Gayrimenkul

Nef New York Evleri satılık daireler 1+1'den çatı katına kadar değişik seçenekte tasarlandı. 60 kat şeklinde dizayn edilen proje Amerika New York Manhattan'da inşa edilecek.



Nef New York Evleri yüksek katlı otel ve konutlardan meydana geliyor. Toplam 210 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje Nef Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.


Nef New York Evleri yüksek katlı otel ve konutlardan meydana geliyor. Proje MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.


Nef New York Evleri Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor. Fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmeyen projenin bulunduğu bölgede daire fiyatları 20 bin ile 90 bin dolardan değişiklik gösteriyor. 


Nef New York Evleri inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. Nef İnşaat New York projesinin yanı sıra Chicago ve Miami'de eş zamanlı yeni projeler de planlıyor.


Nef New York Evleri satılık dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı dairelerin yer alması planlanıyor. Proje Amerika New York Manhattan'da inşa edilecek. 


Nef New York Evleri iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön