20 / 04 / 2024

Nef New York Konut fiyatları!

Nef New York Konut fiyatları!

Firma: Timur Gayrimenkul

Nef New York Konutları fiyatları bulunduğu bölgede 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişiyor. Parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunan proje 210 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.



Nef New York Konutları projesinde inşaat çalışmaları 2015 yılının sonunda gerçekleşmesi bekleniyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı olarak tasarlandı.


Nef New York Konutları projesi 60 kattan oluşuyor. MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görülen proje Amerika New York Manhattan’da yer alıyor.


Nef New York Konutları projesinde fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi. Projede inşaat çalışmalarının başlaması ile satışa çıkması planlanıyor.


Nef New York Konutları projesi yüksek katlı otel ve daireler şeklinde yükseliyor. Proje parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor.


Nef New York Konutları fiyatları bulunduğu bölgede 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişiyor. Proje Nef İnşaat'ın Foldhome konseptiyle geliştirilen ilk projesi olma özelliği taşıyor.


Nef New York Konutları iletişim!

Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön