20 / 04 / 2024

Nef New York projesi satış tarihi!

Nef New York projesi satış tarihi!

Firma: Timur Gayrimenkul

Nef New York projesi satış tarihi 2015 yılı sonunda başlayacak olan inşaat çalışmaları ile birlikte çıkması planlandı. Toplam 210 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen proje “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.



Nef New York projesinde fiyatlar ve ödeme planı henüz netleşmedi. 60 kat şeklinde dizayn edilen proje bulunduğu bölgede daire fiyatları 20 bin ile 90 bin dolardan değişiklik gösteriyor. 


Nef New York projesinde yüksek katlı otel ve konutlar bulunuyor. Proje MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü aldı.


Nef New York projesi Nef Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. Nef İnşaat New York projesinin yanı sıra Chicago ve Miami'de eş zamanlı yeni projeler de planlıyor.


Nef New York projesi toplam 210 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Amerika New York Manhattan'da inşa edilecek olan proje Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor.


Nef New York projesi satış tarihi olarak inşa çalışmalarının 2015 yılı sonunda başlaması ile birlikte satışlarında başlaması öngörülüyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse şeklinde dizayn edildi.


Nef New York projesi iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön