29 / 03 / 2024

Nef Newyork Konutları iletişim!

Nef Newyork Konutları iletişim!

Firma: Timur Gayrimenkul

Nef Newyork Konutları iletişim bilgileri olarak 444 9 633 telefon numarası belirlendi. Nef İnşaat imzası ile yükselecek olan proje Amerika New York Manhattan’da inşa edilecek. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse ola



Nef Newyork Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görülen proej Amerika New York Manhattan’da yer alıyor.


Nef Newyork Konutları yüksek katlı otel ve daireler şeklinde yükselecek olan proje parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor. Projenin inşaat çalışmaları 2015 yılının sonunda gerçekleşmesi bekleniyor.


Nef Newyork Konutları'nda inşaat çalışmalarının başlaması ile satışa çıkması planlanıyor. Fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmeyen projenin bulunduğu bölgede daire fiyatları 20 bin ile 90 bin dolardan değişiklik gösteriyor.


Nef Newyork Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı olarak tasarlandı. 60 kattan oluşan proje Foldhome konseptiyle geliştirilen Nef'in ilk projesi olarak yükseliyor.


Nef Newyork Konutları iletişim!

Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön