16 / 04 / 2024

Nef Newyork projesi nerede?

Nef Newyork projesi nerede?

Firma: Timur Gayrimenkul

"Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görülen Nef Newyork Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselecek. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer alması planlanıyor.



"Nef Newyork projesi nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. İçerisinde yüksek katlı otel ve konutlar yer alan projenin inşaat çalışmalarının 2015 yılı sonunda başlaması planlanıyor. 


Daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı olarak tasarlanan Nef Newyork projesi 60 kattan oluşuyor. Proje 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 


İnşaat çalışmalarının başlaması ile birlikte satışa çıkması öngörülen New York projesi Nef İnşaat imzası taşıyor. Proje Nef İnşaat'ın Foldhome konseptiyle geliştirilen ilk projesi olma özelliği taşıyor.


Nef İnşaat New York projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü aldı. 


Nef Newyork projesi nerede?

Nef Newyork Konutları Amerika New York Manhattan’da inşa edilecek. Fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmeyen projenin bulunduğu bölgede konut fiyatları 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. 


Nef Newyork iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön