19 / 04 / 2024

NEF Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik: 2014 yılı bizim için büyüme yılı oldu!

NEF Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik: 2014 yılı bizim için büyüme yılı oldu!

Son 1 yılda 3.000'den fazla konut satışı gerçekleştirerek, aynı zaman diliminde 6 projemizin de teslimini tamamladık" diyen NEF Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik: "2014 yılı bizim için büyüme yılı oldu" diyerek projelerini anlattı.



NEF Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik, "Bu yıl teslimi gerçekleştirilen Kağıthane, Haliç ve Levent bölgesindeki projeler ile beraber yaşamın başladığı 8 Nef projesi; yüksek doluluk oranları, prim getirişi ve kiralanma hızı ile hem yatırımcısını hem de ev sahiplerini memnun ediyor. 2011 yılının en iyi ofis projesini seçilen Nef Offices Dörtlevent 09 projesini de bu ay teslimlerine başladık." değerlendirmesini yaptı. 

 "Gayrimenkul sektörüne tasanın anlayışıyla yeni bir soluk getirerek .tasarımın insanlar için bir lüks değil bir yaşam biçim Alması fikrinden yola çıktığımız günden bugüne, farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek 18 proje hayata geçirdik ve proje satışlarını en kısası 18 gün, en uzunu 4 ay 10 gün olmak üzere çok kısa sürelerde tamamladık. 

Son 1 yılda 3.000'den fazla konut satışı gerçekleştirerek 1 milyar TL'ye yakın ciro elde ettik. Sektörün genel olarak durağanlaştığı bu dönemde hedefimizi aşmış olmak bizi daha da motive etti" yorumunu yaptı. 

"2015 yılında da merkezi lokasyonlarda olmaları sebebi ile Kağıthane, Merter, Haliç, Ataköy ve Levent gibi bölgeler yine öncelikli yatırım bölgelerimiz olacak. Bu bölgelerde Nef markası altında her ihtiyaca ve talebe cevap verecek şekilde tasarlanmış, hedef kitlenin ihtiyaçları doğrultusunda yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyoruz." diyen Çelik şu yorumu yaptı: "2013 yılını bitirmeden açtığımız New York ve Dubai ofislerimizle bu bölgelerdeki tasarımcı ve yatırımcılarla iş birliğini artıracak yeni bir satış kanalı açarak, New York ve Chicago ile birlikte ABD'de 4 ayrı eyalette yeni projelere imza atmaya hazırlanıyoruz. 2015 yılında lansmanı yapılacak 210 milyon dolar yatırım değerine sahip 60 katlı Nef New York projesi için mimari çalışmalarımız da hızla devam ediyor"

 Çelik sözlerini şöyle sürdürdü: İş GYO ile beraber ilk projemizi Topkapı'da hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Başta İstanbul olmak üzere her ölçekteki kentsel dönüşüm projesinde beraber yer almak için birçok ortak proje üreteceğiz. Hedefimiz bu yıldan başlayarak, ilk 5 sene içerisinde fark yaratacak ölçüde bir alanının dönüşümünü gerçekleştirmek. Bunun ilk adımım da Topkapı'daki projemiz ile atmak istiyoruz" 

Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik, sözlerini şöyle tamamladı: " İlk proje için İstanbul'un en merkezi lokasyonlarından biri olan Topkapı'da, olan 130 bin metrekarelik arsada; toplam 1.5 milyar TL'nin üzerinde proje değerine sahip projede dünyaca ünlü bir mimarlık ofisi ile çalışıyoruz. Topkapı projemiz, şehirleşme konusunda dünyaca kabul görmüş süreçleri barındırarak, yeni nesil şehirciliğin Türkiye'de öncüsü olacak. Hem kente hem de kentlilere değer katacak projede en ince detayı bile planlıyoruz"


Akit


Geri Dön