26 / 04 / 2024

Nef Türkiye’den çıkan bir dünya gayrimenkul markası olacak!

Nef Türkiye’den çıkan bir dünya gayrimenkul markası olacak!

"Evinin hangi şehirde olmasını hayal edersin?" sorusunu dünyada kime sorsanız sorun çoğunluğu ilk sıralarda New York diyecektir. Timur Gayrimenkul Nef New York projesiyle New York'ta ev sahibi olma imkanı sunuyor..



Nef’in, farklı bakış açılarına değer ve yer vererek yol aldığına değinen Erden Timur, “Amacımız tasarımı herkesin yaşamına dahil etmek ve lüksü daha ulaşılabilir hale getirerek, daha fonksiyonel ve daha zevkli bir yaşam inşa etmek. Bu amaç dahilinde tamamen bizim geliştirdiğimiz ve patentini aldığımız Foldhome ile Foldoffice keşiflerimiz ve projelerimizle birçok kez ödüllendirildik. Son ödülümüzü de uluslararası gayrimenkul sektörünün Oscar’ı sayılan MIPIM’de aldık. New York’un kalbi Manhattan’da hayata geçirmeyi planladığımız Empire State’e komşu olacak projemiz, Architectural Review Future Projects Awards’ta ‘Yüksek Katlı Binalar’ kategorisinde ‘Dünyanın En İyi Projesi’ ödülüne layık görüldü. Nef New York, nitelikli yaşamın simgesi olan Foldhome konseptiyle markamızı yurt dışına çıkarma hedefiyle geliştirdiğimiz ilk projemiz. Dünyaca ünlü mimarlık firmalarından biri olan Perkins and Will’in tasarladığı, New York şehir hayatına sıra dışı bir iz bırakacak Nef New York, geleneksel Nef yaklaşımı ile Manhattan’daki yaşam ve insanların ihtiyaçları gözlemlenerek tasarlandı. New York’un yüksek katlı binalarında sosyalleşme imkanı bulamayan ve genelde bireysel hayatlar yaşanan bu şehre yeni bir nefes getirmeyi amaçlayan projemizin, Türkiye’de yetişen ve gelişen, aynı zamanda gayrimenkul sektöründe bir ilk olan tasarım ve konsept anlayışının, dünya arenasının en büyükleri tarafından birincilik ödülüne layık görülmesi Türkiye ve Nef için gurur verici" dedi.


2014 yılının en çok satanı

Nefesten ilham alarak Nef markasını kurduklarını belirten Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, “Hayatın en iyi şekilde yaşanması gerektiği inancıyla, başkasının derdini dert edinerek yola çıktık. Ev sahibi olmak isteyenlerin önündeki engelleri en aza indirmeyi ve ihtiyaçlarına uygun en iyi çözümleri sunmayı hedefledik. Bu hedefimiz doğrultusunda 5 yılda da çok yol kat ettik. 2013 yılında ivmele-nen büyüme ile birlikte hem proje alanında hem de satışlarda önemli aşamalar kat ettik. 2013’ü 1360 ünite satışı ve| 450 milyon TL’yi aşkın ciro ile kapatırken, 2014 yılma da hızlı ve başarılı bir başlangıç yapmış olduk. 3000 binden fazla konut satışı ile 1 milyar TL’ye yakın ciro elde ederek bir yıl öncesine göre yaklaşık yüzde yüz oranında büyüme elde ettik ve sonuçta 2014’te en çok satış yapan gayrimenkul şirketi olduk. 2014 yılı içerisinde Nef Offices Kağıthane 11, Nef Flats Kağıthane 11, Nef Flats Kağıthane 10, Nef İKİ Haliç, Nef Suites Haliç 47, Nef Offices Levent 03, Nef Homeoffices Dörtlevent 09 ve Nef Offices Dörtlevent 09 olmak üzere 8 projemizi sahiplerine teslim ettik. Şehir merkezinde geliştirdiğimiz projeler, yüksek doluluk oranları, prim getirisi ve kiralanma hızı ile hem yatırımcısının hem de ev sahiplerinin yüzünü güldürüyor” dedi.


TURKİYE'Lİ BİR DÜNYA MARKASI


Amerika'nın yanı sıra, İngiltere, Almanya ve Avusturya başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinin Foldhome konseptine ve Nef projelerine büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Timur, yurt dışı açılımlarının Nef için özel önem taşıdığına değinerek, “Ülkemizde, maalesef sektörde henüz markalaşma yeterli seviyede değil. Her yıl en iyi global markalar belirlenirken, henüz içlerinde bir Türk markası bulunmuyor. Nef olarak bugüne dek elde ettiğimiz başarıda markalaşma gayretimizin önemi çok büyük. Mimari farklılaşma, serilere özel tasarımlar ve endüstriyel tasarımcılarla iş birlikleri ve inovasyon süreci, marka başarımızda kritik önem taşıyor. Dünyaya da kendi ismimizle açılıyoruz ve Türkiye’den çıkan bir dünya gayrimenkul markası olma hedefimizde kararlıyız” açıklamasında bulundu.


NEF'TE HERKESİN EVİ 24 ODALI


Foldhome & Foldoffice keşiflerinin sahibi Nef, 5000 m2'lik bir evin sahip olabileceği özellikleri 60 m2lik bir evin içine dahil ediyor. Sisteme göre 1+1, 2+1 ya da 4+1 bir ev alındığınızda aslında 24 odalı bir eve sahip oluyorsunuz. Yaşadığınız binada yer alan sinema salonundan terasta jakuziye, mutfağınızı kirletmek istemediğinizde kullanabileceğiniz tam donanımlı bir mutfaktan piyano veya bateri çalmak istediğinizde kullanabileceğiniz içerisinde küçük bir kayıt stüdyosundan müzik odasına kadar 24 farklı oda, rezervasyon sistemiyle sizin olabiliyor.


Sabah


Geri Dön