18 / 04 / 2024

Nef Yalıkavak Muğla iletişim bilgileri!

Nef Yalıkavak Muğla iletişim bilgileri!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Yalıkavak

Nef Yalıkavak projesi Timur Gayrimenkul imzasına sahip. Muğla Bodrum'da hayata geçirilen Nef Yalıkavak'ta konut, otel ve mağazalara yer veriliyor...



Denize sıfır konumda  Timur Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilen  Nef Yalıkavak  Evleri projesi, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuyor. Projede ön talepler alınıyor. 


Nef Yalıkavak projesi, Muğla Bodrum Yalıkavak Beldesi'nde hayata geçirildi. Nef Yalıkavak Muğla Projes'nde toplam 500 daire, otel ve mağazalara yer veriliyor.   


Nef Yalıkavak projesinin otel işletmeciliği Banyan Tree tarafından yapılacak.  Nef Yalıkavak projesi üç tarafı denizle çevrili bir burunda yer alıyor. 


100 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan nef Yalıkavak Konutları'nın büyüklükleri 88 metrekare ila 420 metrekare arasında değişiyor. Nef Yalıkavak Muğla teslim tarihi Aralık 2018 olarak belirlendi. 


Nef Yalıkavak projesinde 14'ü özel havuzlu SPA suit olmak üzere 40 oda, 30 markalı suitle 70 anahtar ve 130 yatak kapasiteli otel bulunuyor.  


Nef Yalıkavak Banyan Tree Bodrum Hotel'de Rainforest konsepti, cilt ve vücut bakım adaları, Türk hamamı, Beach Spa gibi özel hizmetler sunuluyor. 


Nef Yalıkavak Muğla iletişim bilgileri!

Bodrum satış ofisi: Gökçebel, Kızılburun Mevki Dirmil Mahallesi 261.Sokak Ada 361 Bodrum, Muğla


Nef Yalıkavak Muğla iletişim bilgileri!

Tel: 444 9 633

Web: http://nefyalikavak.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön