29 / 03 / 2024

Nef'in ‘Foldhome’ konsepti lüks segmentte uygulanıyor!

Nef'in ‘Foldhome’ konsepti lüks segmentte uygulanıyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarlarından Mimar Esin Tümer, bugünkü yazısında Nef'in ‘Foldhome’ konseptini değerlendirdi. İşte, Mimar Esin Tümer'in bugünki yazısı...



Nef projelerinin en önemli özelliklerinden "Bir ev aldım 24 ekstra odam oldu" özeti ile Foldhome artık 'Luxury foldhome' konsepti ile lüks segment için de uygulanıyor. 


Bir evin içine sığamayacak, hatta alışılmış sitelerin sosyal tesislerinin kapsayamayacağı kadar farklı odalar sunan Foldhome sistemi, 5000 metrekarelik bir evin sahip olabileceği özellikleri sunan mimari bir yaklaşım. Şimdi bu mimari yaklaşım Nef'in Bodrum Yalıkavak, Gölköy ve İstanbul Kandilli projelerinde lüks ile buluşuyor. İhtiyaca göre paylaşımlı oda yaklaşımının gelecekte farklı şekillerde göreceğimizin ipuçlarını veren Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile Nef Yalıkavak projesi özelinde 'Luxury foldhome' projelerini konuştuk. İşte satır başları...



İLE TESCİLLİ LÜKS

Torti Gallas'ın imzasını taşıyan üç tarafı denizlerle çevrili 116 dönüm büyüklüğündeki proje, 460 metre uzunluğundaki sahiliyle, 2 bin/netrekare kumsalıyla denize sıfır. Foldhome konseptine ilişkin tüm avantajların yanında, kış aylarına özel bahçe bakımı, kiralama hizmeti,havalimanına VIP ulaşım hizmeti, sürat teknesi, deniz uçağı, yelken kulübü ve su sporu gibi hizmetler 389 lüks villa ve 60 yataklı otelin doğal uzantısı. Asya, Amerika, Afrika ve Ortadoğu'da 28 farklı ülkede, 40'ı aşkın otel ve tatil köyü ile hizmet veren lüks otel ve SPAzinciri Banyan Tree, dünya markası olarak, Avrupa ve Türkiye'ye giriş destinasyonu olarak Nef Yalıkavak projesinde.


Göltürkbükü/Cennet Koyu'nda yükselecek olan Nef Gölköy projesi ise denize sıfır bir arsa üzerinde özel tasarlanan 42 villadan oluşuyor. Nef in bu konseptle İstanbul'a inşa edeceği Nef Kandilli projesi de Nef'in İstanbul'daki ilk ;luxury living' projesi. Nef ‘Kandilli, 5+1'e kadar çeşitli büyüklüklerde daire tiplerinden oluşuyor.



Esin Tümer/ Habertürk


Geri Dön