20 / 04 / 2024

Nefis Çankaya Evleri Ankara'yı doğayla buluşturuyor!

Nefis Çankaya Evleri Ankara'yı doğayla buluşturuyor!

Metropol yaşama alışkın olanlar için "doğa" kent merkezinin dışında başlarken, "Nefis Çankaya Evleri", temiz hava ve yeşil manzarayı başkentin kalbine getirdi



Şehrin stresinden uzak yaşam isteyenler genellikle kentten biraz daha uzak bölgelerde inşa edilen konut projelerine yöneliyor. Ankara'da İncek ve Beytepe bölgesi bu noktada öne çıkarken, kent merkezinden vazgeçmeyen konut sahipleri ise temiz havadan uzak, klasik konutlarda oturmaya ister istemez devam ediyor. Başkentlilerin en fazla tercih ettiği yerleşim yerlerinden Çankaya'da çok sayıda konutun yer alması nedeniyle sıkışık bir görünüm oluşturulduğunu vurgulayan YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, bölgeden ayrılmak istemeyenlerin ise 30-40 yıllık binalarda yaşamını sürdürmeye devam ettiğini ifade etti. Çankaya,"Trafik, iş stresi ve daha birçok etken günümüz şehir insanının yaşam kalitesini düşürüyor. Bu yüzden de evinde rahat etmek, konfora ulaşmak, aynı zamanda da temiz hava ve doğadan da kopmamak istiyor"dedi. 


KENTİN OKSİJEN DEPOSU 

Başkentin oksijen deposu olan İmrahor Vadisi, kentin en ferah bölgesi diyen Çankaya, "Yaklaşık 25 yıldan bu yana ürettiğimiz konutlarla sektöre yeni bir hareket getiren YP İnşaat olarak, bölgede hayata geçirdiğimiz Köşk İkizleri, Vadi 2000, Vadi 3000 ve Vadi 5000 projelerinin ardından şimdi yeni projemiz Nefis Çankaya Evleri'nde konut sahiplerini doğayla buluşturuyoruz"şeklinde konuştu. 


Sabah Ankara


Geri Dön