26 / 04 / 2024

Nef’ten yenilikçi Facebook yaklaşımları!

Nef’ten yenilikçi Facebook yaklaşımları!

Facebook reklamları son dönemde Türkiye’deki markalar tarafından da keşfedilmeye başlanan bir mecra. E-Ticaret başta olmak üzere, ürünlerini satmak isteyen çoğu markanın öncelikli stratejisi Facebook reklamlarını etkili bir şekilde kullanmak.



Hedef kitlesi ne kadar niş bir grup olursa olsun, geniş hedefleme seçenekleri sayesinde onlara ulaşabilmek markalar için oldukça çekici bir yöntem. Bunların yanı sıra Facebook reklamlarının markalara neler katabileceği ve markaların neden Facebook reklamlarına daha fazla önem vermesi gerektiğine dair haberler hem yerel hem de global mecralarda sık sık yer alıyor.


Facebook reklamları son dönemde Türkiye’deki markalar tarafından da keşfedilmeye başlanan bir mecra. Hatta Facebook, kendi reklamlarını doğru bir şekilde kullanabilen bir çok markanın başarı hikayelerini de yayınlamaya başladı.


Doğru hedef, satış getiriyor


Bu markalardan biri de, hem tasarım hem de reklam yatırımlarındaki yenilikçi yaklaşımıyla öne çıkan Nef. Facebook başarı hikayelerinde yayınlanan habere göre Nef, yaratıcı hedeflemeleriyle Facebook reklamları üzerinden 2013 yılında üç ayrı projeden toplam 4 ev, 2014’te ise altı ayrı projeden toplam 27 ev satılmış.


Nef, sosyal medya iletişimi ve Facebook reklam satın alma çalışmalarını Plasenta Conversation Agency ile yürütüyor. Reklam yatırımlarında da Nef projeleriyle ilgilenebilecek 36 farklı segment seçilmiş ve her proje için 146 farklı reklam içeriği oluşturulmuş. Bunun sonucunda 5.000’e yakın kayıt toplanmış ve bu kayıtların 31’i satışa dönüşmüş. 



Geri Dön