28 / 03 / 2024

Neo Bolluca 3 satışta!

Neo Bolluca 3 satışta!

Firma: Neo Yapı

Proje: Neo Bolluca 3

Neo Yapı, şimdi Neo Bolluca projelerinin devamı olan, 4 blok ve 84 daireden oluşan havalimanı girişine otoban bağlantısı olan ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde ki Neo Bolluca 3 projesini satışa sundu.




3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoban Yolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kanal İstanbul ve yeni metro hattı bağlantı projeleriyle Arnavutköy, tüm yatırımcıların yeni gözdesi.


Arnavutköy, son yıllardaki hızlı büyümesiyle İstanbul’un dördüncü büyük ilçesi oldu. Ormanlık ve mesire alanları, 30 kilometrelik sahili ve 1milyon kişiye ev sahipliği yapması öngörülen Yenişehir ile popülerleşen Arnavutköy’de; Yeni İstanbul Projesi dahilinde, 74 kilometrekarelik alanı kapsayan ticari bölge, ofis alanları, üniversiteler, oteller, parklar ve konutlar yer alacak. 


Neo Yapı; bölgedeki ilk ve en büyük projesi olan, kendi dikdiği ağaçlarla yeşillendirmeye destek olduğu, 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve 8 mahalleden oluşan birinci projesi Neo Gölpark İstanbul'dan sonra bölgeyi geliştirmeye devam ediyor. 


Bölgede ki butik projelerinden ilki olan Neo Bolluca ve ikinci projesi olan Neo Bolluca 2 nin satışlarını tamamladı. 


Şimdi de ilk iki projesinden biraz daha farklı bir lokasyonda olan  Neo Bolluca 3  dizayn edilmiş olup satışa sunulmuştur.


NEO BOLLUCA VE NEO BOLLUCA 2 SATIŞLARI TAMAMLANDI, ŞİMDİ SIRA NEO BOLLUCA 3’DE!

Bolluca bölgesinde, 415 konuttan oluşan Neo Gölpark İstanbul; Neo Yapı'nın Bolluca’da orman ve göller içerisinde yer alan ilk projesi oldu. 


4 blok ve 172 daireden oluşan Neo Bolluca ve 2 blok ve 108 daireden oluşan Neo Bolluca 2 ise, 3. Havalimanı ve diğer projelerle birlikte popülerleşen Bolluca’nın merkezinde konumlandı. Neo Yapı, şimdi Neo Bolluca projelerinin devamı olan, 4 blok ve  84 daireden oluşan Havalimanı girişine otoban bağlantısı olan ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde ki Neo Bolluca 3 projesini satışa sundu.


YİNE VERİMLİ, YİNE DEĞERLİ BİR PROJE: NEO BOLLUCA 3.

Neo Bolluca 3, etrafında açık otopark alanı ve güvenlikle çevrili 4 blok ve 84 daireden oluşan hem yaşamak hem de yatırım anlamında yeni nesil bir site. 


Bu projede sürdürülebilirlik adına; yerden ısıtmalı, pay ölçerli merkezi ısıtma, çevre dostu aydınlatma sistemleri, ısı tasarruflu özel kaplamalar, çatı ve yüzey izolasyonları, ısı camlı doğramalar, kesintisiz elektrik için jeneratör ve özel peyzaj projeleri, gibi birçok ince detay düşünüldü. Bununla beraber teknolojinin tüm avantajlarından da yararlanılacak bir mimari anlayışı var.  Açık yüzme havuzu bulunan projede, çocuk parkı, kapalı Fitness alanı ve her daireye özel otopark alanı da bulunuyor.  


Daire içleri de aynı şekilde kaliteli ve yeni nesil malzemelerle döşendi. 2+1 ve 3+1 olarak planlanan projede, daha geniş çatı dublekslerine de yer verildi. 


Yatırım değeri ve kira getirisi özellikleri olan bu proje, uygun fiyatlarıyla da yatırımcıların gözdesi.


Neo Bolluca 3 satışta!


Web: http://www.neoyapi.com/


projeye sor



Geri Dön