25 / 04 / 2024

Neo Yapı Nicchia Projesi daire fiyatları!

Neo Yapı Nicchia Projesi daire fiyatları!

Neo Yapı tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Nicchia projesinde dairelerde metrekare birim fiyatı: 3 bin 500 euro-4 bin euro arasında değişiyor.



12 milyon dolar yatırım değerinde olan Nicchia projesi 7 adedi tek ev, 4 adedi ikili müstakil ev konsepti ile tasarlanan toplam 11 villadan oluşuyor.


Projedeki A tipi müstakil villalar 480 metrekare ve 7+1, B tipi müstakil villalar 430 metrekare ve 6+1, C tipi ikiz villalar ise 330 metrekare ve 5+1 tipinde inşa ediliyor. 47 dönümlük araziye kurulan projede her villanın 4 ila 7 dönümlük alanları bulunuyor.


İngiliz kökenli Breem sertifikası adayı olan 11 müstakil villası ile bölgede bir ilk olma özelliği taşıyan projede her evin, kendine ait organik tarım bahçesi ve bağ alanları bulunuyor. Proje, çevreci ve akıllı ev teknolojilerini bir arada sunuyor.


Neo Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Aydın, Nicchia projesinin, sadece Neo Yapı tarafından değil, sektör ve yatırımcılar tarafından “çevreci ve akıllı ev teknolojilerini bir arada sunan” Bodrum’daki ilk butik proje olarak kabul edildiğini söyledi.


Kadir Aydın, “Yüzde 90’ını yeşil alan olarak tasarladığımız Nicchia projesindeki 11 müstakil villa, 2.500 metrekare ile 7.250 metrekare arasında değişen büyüklükte bahçelere sahip. Her evin, kendine ait organik tarım bahçesi ve bağ alanları bulunuyor. Projemizin bulunduğu arazi içerisinde zeytin, armut, badem, incir, meşe, melengiç, pınar ve çam ağaçlarının korunmasına büyük bir özen gösterdik. Peyzajımız iklim koşullarına uygun olarak, Güney Akdeniz mimarisi tarzında planlandı. Bölgenin karakteristik bitkilerini projeye yerleştirirken; lavantalar, bağlar ve asmalarla her yeşil alanı değerlendirdik. Arazinin doğasını bozmamak amacıyla yürüme yollarını ahşap köprülerle desteklerken, yine ahşap döşemelerden açık hava sineması seyretme alanları ve jakuzi alanları oluşturduk. Arazideki kayaları dahi koruyarak onları heykel olarak kullandık ve mekânlara doğal bir hareketlilik getirdik.”


Nicchia'da villaların fiyatları 1 milyon 250 bin Euro'dan başlayarak 1 milyon 850 bin Euro'ya kadar yükseliyor.


Brüt inşaat alanları 330 ile 480 metrekare arasında değişen 11 adet müstakil evden oluşan Nicchia Projesi, 7 adedi tek ev, 4 adedi ikili müstakil ev konsepti ile tasarlanan dört farklı mimari tipten oluşuyor.


Projede, bahçe büyüklükleri ve lokasyona göre metrekare fiyatları 3.500 Euro ile 4.000 Euro arasında değişiyor. Nicchia, Yalıkavak, Bodrum Havaalanı’na 50 kilometre, Bodrum ilçe merkezine 20 kilometre, Yalıkavak marinaya ise 1.750 metre mesafede konumlanıyor.



Künyesi


Yapımcı Firma : Neo Yapı

Proje Tipi : Villa

Konut Sayısı : 11

Arsa Alanı : 47000 m2

Konut Tipleri : 5+1 , 6+1 , 7+1 

Metrekare Alanı : 330 - 480 m2

Teslim Tarihi : Mayıs 2018


http://www.neoyapi.com/


Yeni Akit


Geri Dön