19 / 03 / 2024

NeoGölpark İstanbul’un ikinci satış ofisi açıldı!

NeoGölpark İstanbul’un ikinci satış ofisi açıldı!

Neo Yapı’nın Bolluca’da inşa ettiği NeoGölpark İstanbul’un ikinci satış ofisi Bolluca’dan sonra Göktürk’te açıldı. 19 Nisan Cumartesi günü açılışı yapılan satış ofisi, Göktürk Merkez Mh. İstanbul Cd. Neovista Çarşı adresinde hizmet veriyor.



Bolluca’da yer alan ve Kuzey İstanbul'un en büyük yatay projelerinden biri olan NeoGölpark İstanbul projesi 5 farklı tipte 315 bahçeli konuttan oluşuyor.  Toplam 7 etapta tamamlanacak projenin ilk 4 etabının satışları tamamlanmış olup ilk 3 etapta yaşam başlamış durumda. NeoGölpark İstanbul, ‘Yeni İstanbul Projesi’nin gündeme gelmesiyle lokasyonu ile dikkat çekiyor. 


NeoGölpark İstanbul, çağdaş standartlardaki alt yapısı, kişi başına düşen 450 m²’lik yeşil alanı, yanı başında yine Neo Yapı tarafından özenle ağaçlandırılan 2 bin dönümlük ormanıyla, ev sahiplerine doğayla iç içe olmanın tüm keyfinin yaşatıyor. Şehre ve birçok noktaya bağlanan, yeni ulaşım ağının ortasındaki konumuyla NeoGölpark İstanbul, Atatürk Havalimanı’na ve Maslak’a 30 dakika, Göktürk - Kemerburgaz’a 10 dakika, İstinye Park ve Kanyon’a sadece 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.



Geri Dön