18 / 04 / 2024

Neomarin AVM 23 Nisan için çocuk sirki kurdu!

Neomarin AVM 23 Nisan için çocuk sirki kurdu!

Neomarin AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı muhteşem bir çocuk sirki ile karşılıyor



Dünyada çocuklara adanmış tek bayram olarak 1935 yılından bu yana kutlanan 23 Nisan haftasının en renkli görüntüleri Pendik Neomarin Alışveriş Merkezi'nde yaşanacak. 

Neomarin AVM'nin, 1. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde 23 – 24 –25 Nisan tarihlerinde Maskot Bando, Jimnastik Gösterisi, İllüzyonist, Pony Atlarla Gezinti, Kukla Gösterisi ve Bisiklet Show gibi heyecan yüklü aktiviteler çocukları eğlendirecek. 

23 Nisan'da başlayacak ve 3 gün boyunca devam edecek olan NeoCircus'da, birbirinden sevimli maskotlardan oluşan bando eğlenceli müziklerle coşku yaşatacak. Dansla jimnastiği inanılmaz bir uyum ile birleştiren Harika Gençler ise insan anatomisini zorlayan hareketleri başarı ile gerçekleştirecek. İllüzyonistler sihirleri ile akılları baştan alacak. Yetenek ve tecrübesini refleksleriyle birleştiren Jonglör ise çocukları büyüleyen hareketleri gerçekleştirecek. 

Neomarin Çocuk Sirki'nin en favori eğlencelerinden biri de Atlıtur ile ortaklaşa düzenlenen Pony atlarla yapılacak gezintiler olacak. 


Geri Dön