24 / 04 / 2024

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi sanat etkinliklerine sahne oluyor!

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi sanat etkinliklerine sahne oluyor!

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Neomarin Pendik AVM içindeki kapalı salonunda hizmet veren Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, yaz aylarında eğlenceli ve eğitici bir sanat etkinliğine daha sahne oluyor.



Neomarin Pendik AVM’nin 3-14 yaş aralığındaki ziyaretçilerine ideal bir hizmet anlayışıyla kültür-sanat programları sunan Çocuk Kültür Merkezi, 1 Ağustos-13 Eylül arasındaki Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri açık olacak. 

Uzun bir yaz mevsiminin son dilimine girdiğimiz günlerde, Neomarin Çocuk Kültür Merkezi salonunda sanat ve eğlencenin doruğu yaşanıyor. Ramazan aktivitelerini büyük bir katılımcı kitlesiyle bitiren Çocuk Kültür Merkezi, yeni programını yine sadece kocaman kalpli küçükler için hazırladı.  Hafta içi 11.00-17.00 hafta sonu 14.00-18.00 saatleri arasında Unutulmuş Çocuk Oyunları ve Ödüllü Çocuk Yarışmalarıyla tatilin tadını çıkaracak olan çocuklar; Sanat Okulu workshoplarına sınırsızca katılarak sanatsal bir yolculuğu da çıkacaklar.  Çocuk Kültür Merkezi aktivitelerine katılan minikler, ardışık sanat okulu derslerinde Resim-Heykel ve Tiyatro hocalarından değerli bilgi ve deneyimler edinecek,  nostaljik çocuk oyunları ve kolektif çalışmalarla dolu dolu günler geçirecekler. Lila Düşler Tiyatrosu kurucuları Arzu ve Ümit Kireççi’nin de destek vereceği program, süreç içerisinde ortaya çıkan tüm işlerin sergileneceği bir Resim Sergisi ve çocuklar tarafından sahnelenen bir Tiyatro Oyunu ile final yapacak. 

Neomarin Pendik AVM - GA Çocuk işbirliğiyle 2012 başından beri hizmetlerine devam Neomarin Çocuk Kültür Merkezi,  tüm aktivitelerini profesyonel eğitmenler eşliğinde uyguluyor ve gündelik yaşam ile sanatsal yaratıyı birbirine bağlayan etkinlikler programlıyor.  Neomarin Pendik AVM’yi ziyaret eden miniklerin herhangi bir ücret ödemeksizin üye olduğu Merkez, bilgiyi ve beceriyi bir araya getiren çok yönlü bir sanat ortamı niteliğinde. Üyeler, tüm aktivitelere ücretsiz olarak katılımın dışında, alışveriş merkezinin sağladığı pek çok özel avantajdan da yararlanabiliyorlar. 



Geri Dön