29 / 03 / 2024

NeoMarin Pendik AVM açılıyor!

NeoMarin Pendik AVM açılıyor!

Krea'nın Eskişehir'den sonra ikinci AVM projesi olan NeoMarin Pendik AVM açılıyor...



Krea Grup, İstanbul'un Asya tarafındaki gelişen bölgesi Pendik'te "Yeni Nesil AVM" formatında projelendirdiği NeoMarin Pendik AVM yatırımını tamamladı. Krea'nın 2. AVM yatırımı olan projede 81 bin 500 metrekare kapalı alan mevcut. Bunun 36 bin metrekaresi projede kiralanabilir olarak ayrılmıştı ve yüzde 80'i kiralandı. NeoMarin'de toplam 140 mağaza yer alıyor. Aynı zamanda bin 250 adet araca aynı anda otopark imkanı da mevcut.
Arsa değeri hariç 80 milyon dolarlık bir yatırımı programına uygun olarak gecikmeksizin tamamlayan Krea Grup Başkanı (CEO) Hakan Kodal "Uzun vadeli düşünen global yatırımcı kimliğimiz güçlü sermaye yapımız çok deneyimli ekibimiz, grup içindeki entegrasyon ve vizyonumuz bizi başarılı yapıyor." dedi.

Pendik'teki NeoMarin'de hayat 15 Nisan'da başlıyor. 17 Nisan'da da resmi açılış yapılacak. Şimdiden bu bölgede çeşitli açıkhava şenlikleri yaparak hedef kitlesi olan aileler başta olmak üzere çeşitli yaş gruplarıyla buluşan NeoMarin ekipleri, Pendik başta olmak üzere Kadıköy'den Kocaeli'ne kadar herkesin NeoMarin'i ziyaret edeceğine inanıyor.

AVM'de mevcut büyük mağazalar olarak Carrefoursa, Teknosa, Bimeks başta olmak üzere LC Waikiki, Flo, Toyiki, Deichmann dikkat çekiyor. Ayrıca Türkiye'de ilk defa Max Fashions mağazası da NeoMarin'de. Ayrıca, tekstilden lezzet köşelerine, eczaneden optik mağazalarına, banka şubelerine kadar pek çok marka NeoMarin'de ziyaretçisiyle buluşacak.

Çocuklar Safari Park'ta eğlenecek

Safari Park, yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda ileri teknoloji ile planlanmış su ve ışık oyunları, 17 metre yükseklikteki su duvarı ve şelaleleri, 160 bin kristalden oluşan Yaşayan Kristaller Meydanı ve 400 adet el yapımı özel cam Martı Galerisi ile adeta cazibe merkezi.

Deniz ve su sporları kültürü fotoğraflarla sergilenecek

Ayrıca NeoMarin, deniz ve su sporları kültürünün her yaşa dönük olarak geliştirilmesi konusunda da köprü görevini üstlenmeye kararlı. Bu konuda ilk adım proje, dalgıç ve fotoğraf sanatçısı Alptekin Baloğlu'nun farklı yorumlarıyla Boğaziçi görüntüleri, konulu fotoğraf sergisi. Bu sergi iki ay süreyle NeoMarin ziyaretçilerine açık olacak.

www.krea.com.tr


Geri Dön