27 / 04 / 2024

Nep Office projesinde balkonlu ofisler yer alıyor!

Nep Office projesinde balkonlu ofisler yer alıyor!

Ankara'nın kalbinde 5 yıldızlı konforu sağlayan Nep Office projesi, farklı konseptiyle dikkat çekiyor. 16 katlı iki bloktan oluşan Nep Office, sağladığı yüksek güvenlikle de birçok savunma sanayi firmasına ev sahipliği yapacak...



Özül İnşaat tarafından inşasına başlanan Nep Office projesi Başkentli firmaları hem güvenlik hem de konforla buluşturuyor. Nep Offiee Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Şeker, projenin detaylarını AKŞAM'a anlattı. 


İNŞAAT İŞİNE 2006'DA BAŞLADIK 

Firmamızı'2006 yılında iki ortak olarak Özül inşaat olara kurduk. 2006'da ilk olarak Batıkent'teki inşaatımıza başladık. Seri inşaat yaptıktan sonra Azerbaycan'da beş yıldızlı bir otel inşaatını bitirdik. Yurtdışında da projelerimiz oldu. Ondan daha sonra En Park Beytepe projemize başladık. Nep Office'in arsasını daha önceden almıştık. Projesini hazırlayıp inşaatımıza başladık. 


İŞLETİM SİSTEMİ SATIYORUZ 

Nep Office projemizde 'Yerii Nesil' ofisler dediğimiz bir konseptimiz var. Müteahhit mantığıyla çalışmıyoruz. Binayı yapıp devretmiyoruz. Biz burada aslında bir işletim sistemi satıyoruz. Nep Business Lounge adında bir işletim sistemimiz var. 


Bu projeden ofis alan firma ve kişilerin ihtiyacı olan bütün business hizmeti bu sistem ile karşılanacak. 10.Katımızda Business Loungemız var. Bunun içinde vip salonu, konferans salonu, kafeterya ve bistro ile genel amaçlı toplantı bulunuyor. Projede ofisi bulunanlar veya dışarıdan gelecek olanlar, ihtiyaç duyduklarında toplantılarım ve etkinliklerini burada düzenleyebilecek. Bununla birlikte catering hizmetinden, havaalanı transferlerine kadar birçok ihtiyacı biz karşılayacağız. Ayrıca karşılama lobimiz, seminer salonumuz, loby barımız var. burada faaliyet gösteren firmalarımızın standart bir ofis hayatı olmayacak. Çalışanlar öğle yemeklerini burada yiyebilecekler. 


NEP BUSİNESS LOIİNGE TESCİLLENECEK

Yakın süreçte NEP Business Lounge sisteminin marka tescilini de alacağız. İşletim sistemi olan şirket kuruyoruz. Şirket Nep Office'de bu işi oturttuktan sonra diğer firmalara da gidip, onların binalarının işletmesine de talip olacak. bu işin altyapısını ve yazılımı yapan 6 tane mühendisle çalışıyoruz. 


YÜKSEK GÜVENLİKLİ BİNA OLACAK

Binamızın diğer bir özelliği de yüksek güvenlikli olmasıdır. Savunma sanayi firmalarının ihtiyacı olan 'Tesis güvenlik sertifikası* denilen bir sertifika, var. Savunma sanayi firmalarının iş yapabilmesi için bu sertifikayı almaları gerekiyor. Bulundukları binanın elektrik, yangın, haberleşme, ses geçirgenliği, internet altyapısı gibi belli kriterlere uyması gerekiyor. Biz binamızda bunların altyapılarını hazırlıyoruz. Bununla birlikte ofis alanlara da dekorasyon yapılırken müşavirlik hizmeti de vereceğiz. Bu hizmeti verdikten sonra firmalar taşınırken sertifika için başvuru yapıp alabilecek. Bu süreçleri de biz takip edeceğiz. 


KOLONSUZ -KİRİŞSİZ KULLANIŞLI OFİSLER 

84,104 ve 114 metrekarelik üç tip ofisimiz var. Aym katlarda bulunan ofisleri birleştirerek 520 metrekarelik ofislerde oluşturulabiliyor. Bunların dıışında 600 metrekarelik dubleks ofislerimiz var. 

Ofislerdeki ısıtma sistemi olarak su kaynaklı VRV sistemi kullanıyoruz. Şu andaki sistem olarak en son teknolojidir. 


Bu sistem diğerlerinden yüzde yüz daha az enerji sarfiyatı yapıyor. Büroların dekorasyonuna biz karışmıyoruz. Ancak içeride yükseltilmiş döşeme olduğu için kolon, kiriş gibi dekorasyonu engelleyim ci unsurlar bulunmuyor. Ofislerin tüm metrekarelerinin tamamını kullanabiliyorsunuz. Ofisi kullanacak firmanın her şeyi kendine göre ayarlayabileceği bir sistemimiz var. 


HEDEF KİTLE SINIRLAMAMIZ YOK 

BAŞLARDA hedef kitlesi belirlerken savunma sanayi firmalarına ağırlık veririz diye düşünmüştük. Ancak gelen müşterilerin geliş amacına baktığımızda böyle bir hedef kitlesi koyarak kendimizi daralttığımızı gördük ve hedef kitle yelpazemizi genişlettik. Şu anda binamızın girişi, kapılarımız, asansörlerimiz sedye giriş çıkışına uygun durumda. 


OFİSLERİMİZ BALKONLU 

NEP Office projemizin diğer projelerden bir farklılığı daha var. Türkiye'de ağırlıklı giydirme cepheli ofisler yapılıyor. Ancak bu ofislerde havalandırma sistemi hem yapılmıyor, yapılsa da çalıştırılmıyor. Bizim bütün ofislerimiz balkonlu. Balkonlu olması A sınıfı ofisleri A+'a yükseltir. Öyle ki. biz cam sistemini balkonun içine yapıyoruz. 


Akşam Ankara


Geri Dön