19 / 03 / 2024

Nesa Palas Kuşadası'nda 1,900 Euro'dan başlayan fiyatlarla!

Nesa Palas Kuşadası'nda 1,900 Euro'dan başlayan fiyatlarla!

Axan Group Gayrimenkul tarafından Ege'nin gözde turizm beldesi Kuşadası'nda hayata geçirilen Nesa Palas lansmana özel fiyatlarla hayallerinizdeki tatili tapuya dönüştürüyor..



Axan Group Gayrimenkul tarafından Ege nin gözde turizm beldesi Kuşadası'nda hayata geçirilen Nesa Palas lansmana özel fiyatlarla hayallerinizdeki tatili tapuya dönüştürüyor. Hem Ege nin eşsiz doğası hem de merkezi lokasyonuyla tatilcilere ve yatırımcılara kaçırılmaz bir fırsat sunuyor.1 hafta ve katları şeklinde dönemsel satın alabileceğiniz ultra lüx daireler yarının tatiline bugünden sahip olmanızı sağlıyor.


Çağdaş mimarisi, göz kamaştıran iç ve dış tasarımı ile asırlık zeytin ağaçlarının içerisinde 2 ayrı blokdan oluşan Nesa Palas  72 dairesiyle (6 delux, 26 suit, 38 standart ve 2 adet engelli daire )  beş yıldızlı otel konforunu nesilden nesile aktarabileceğiniz en keyifli yatırımınız olacak.


Nesa Plas da mobilya, beyaz eşya, mutfak gereçleri kısacası tüm ev ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde dizayn edilen 1+1 ve 2+1 deniz manzaralı daire seçenekleriyle konforunuzu ön planda tutuyor. Size sadece valizinizle gelip bu keyifli tatilin tadını çıkarmak kalıyor. 1900 euro dan başlayan fiyatları ve kişiye özel ödeme seçenekleriyle lüx tatil artık hayal olmaktan çıkıyor.


Sosyal Alanlar

Thalasso Terapi Havuzları ( Bay-Bayan ayrı) Thalasso Terapi romatizma ağrıları, toksin atma, sinir ve dolaşım sistemini düzenlenmesi, anti-stres konusunda da uygulanabilecek bir bakım yöntemidir. Bu yöntem doğal deniz suyunun ısıtılarak minerallerle zenginleştirilmesiyle uygulanır.

2 adet açık yüzme havuzu

Aqua park

Spa merkezi (Türk Hamamı, Sauna, Buhar Odası, Macera Duşu, Özel Aile Kabini, Karbuz Çeşmesi, Şok Havuzu)

Açık ve kapalı çocuk oyun alanları

Fitness Salonları (Bay-Bayan ayrı)

Havuz Cafe, Açık Büfe ve Alacart resturant

Hobi ve Kış Bahçesi

Hizmetler

Resepsion

7/24 güvenlik

Günlük Temizlik Hizmetleri

Vip Hizmetler ( Hava alanı transfer, rent a car, çocuk bakımı, tur hizmetleri)


Hava limanına 45 dk, otogar 5 dk, kadınlar denizine 2 dk, Şirince 29 km, Meryem ana 27 km, efe atik kent 22 km,  İzmir  1 saat , bodrum 1,5 saat , milli park 26 km, Didim 50 km, güvercin adalar 5 dk, söke 15 km, kara, deniz ve hava yolu ile dünyanın ve Türkiye nin her yerinden kolay ulaşım.


2016 yılında teslim edilecek Nesa Palas ın tüm avantajlarını www.nesapala.com den takip edebilir ve satış ofisimiz ile irtibata geçebilirsiniz.


Geri Dön