25 / 04 / 2024

Neşe Beyatlı Aydıner kimdir?

Neşe Beyatlı Aydıner kimdir?

IMC Pazarlama ve Danışmanlık firmasıyla hizmet veren Neşe Beyatlı Aydıner kimdir? Neşe Beyatlı Aydıner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte IMC Pazarlama ve Danışmanlık'ın kurucusu Neşe Beyatlı Aydıner...



Neşe Beyatlı Aydıner kimdir?

Neşe Beyatlı Aydıner, 16 Nisan 1963 doğumlu. Sırasıyla Küçükçekmece İlkokulu, Çavuşoğlu Koleji, Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Yönetimi (ön lisans) ve Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonomi Bölümü’nü bitiren Neşe Beyatlı Aydıner, IMC Pazarlama ve Danışmanlık'ın kurucusu. 


Konut piyasasında satış ve pazarlamanın önemli isimlerinden olan Neşe Beyatlı Aydıner, IMC Pazarlama ve Danışmanlık firmasıyla hizmet veriyor.


Neşe Beyatlı Aydıner, 2003 yılında profesyonel yöneticilik hizmeti dönemine son vererek IMC Pazarlama ve Danışmanlık Hizmetleri LTD Şirketi olarak pazarlama ve satış danışmanlığı yapmakta.


1986 yılında Süzer Holding ile başladı, daha sonra Emlak Yapı A.Ş. ile (Bugünkü adı ile Emlak Konut A.Ş.), DTZ Gayrimenkul Danışmanlık, Mega Center, Enelka ve Nurol GYO gibi sektörde tanınan firmalarda devam etti.


IMC Danışmanlık Hizmetleri adı altında, 2003 yılında Kardelen Evleri,  İkebana , Tulip Turkuaz projeleri ile başladı.


IMC Pazarlama ve Danışmanlık firması

IMC Pazarlama ve Danışmanlık firması; Proje Geliştirme ve satılabilir ürün tanımı, pazarlama ve satış stratejilerinin oluşturulması, satış eğitim programı, PR ve reklam yönetimini kapsayan pazarlama ve satış sürecinde gerekli  koordinasyon hizmetleri veriyor.



Neşe Beyatlı Aydıner, kızı Işıl Abeş’i evlendirdi!
Tebernüş Kireçci, Neşe Beyatlı Aydıner'i ağırlıyor!



Geri Dön