25 / 04 / 2024

Neşe Canan kimdir?

Neşe Canan kimdir?

Restoratör - İç Mimar Neşe Canan kimdir? İç Mimar Neşe Canan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Neşe Canan, ne zamandan beri Ankara İç Mimarlık bünyesinde çalışmalarına devam ediyor?



Neşe Canan kimdir?

Neşe Canan,  Restorasyon Bölümü mezuniyetinden sonra KOREFD, Süleymaniye Camii, Yıldız Sarayı gibi önemli konservasyon – restorasyon projelerinde görev aldı. İstanbul Ünv. Arkeoloji bölümü ile birlikte bir sezon boyunca  İzmir  Olympos kazı projesinde çalıştı. 


Daha sonra Atılım Üniversitesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı bölümüne geçti. Hayata daima melodilerle pozitif bakmak gerektiğini savunur. Staj programı sonrası, çalışmaları ve özverisi sayesinde  Ankara  İç Mimarlık’ta Atölye Sorumlusu olarak takıma dahil olmuştur.


Ankara İç Mimarlık..

İçmimar Mustafa ERCİYAS ve İçmimar Umut GÜRLER tarafından anahtar teslimi “TASARIM, PROJE, UYGULAMA” mantığıyla kurulmuştur.


Proje ve danışmanlık hizmetleri iç mimarlardan oluşan genç ve yenilikçi bir ekip tarafından yürütülmektedir. Müşterilerine sunduğu hizmet, ürün çeşitliliği, kapasite ve koordinasyon kabiliyetiyle hizmet verdiği sektörün Ankara’daki en büyük firması olan  Ankara  İç Mimarlık, 2009 yılından bugüne, yaşam alanlarına değer katmak isteyen kişilerin öncelikli tercihi olmuştur.


Beş yılda 3.000.000 metrekare üzerinde nitelikli ve butik proje hizmeti vermekle birlikte 100.000 metrekare üzerinde mobilya ve inşaat uygulaması yapmıştır. 2012 yılında iki katlı merkez ofisini komple son trendlere ve çalışma ruhunu besleyecek dekorasyon fikirlerine uygun şekilde yenilemiş tüm network altyapısını CAT 7 kablolama ile güçlendirmiştir. 


Aynı zamanda Ankara Render adı altında, Dell R720 sunuculardan oluşan bilgi işlem ağını Render Farm ile güçlendirmiş, ekip çalışmasını hızlandıracak teknolojik yatırımlarını tamamlamıştır. 2013 yılında Siteler / ANKARA ‘da 600 metrekare kapalı alanda mobilya üretim tesisi yatırımı yapmış olup, istihdam sayısını artırarak hızlı ve kaliteli hizmet verme yolunda ilerlemektedir.






Geri Dön