26 / 04 / 2024

Neşet Ertaş Gençlik ve Kültür Merkezi hizmet için gün sayıyor!

Neşet Ertaş Gençlik ve Kültür Merkezi hizmet için gün sayıyor!

Neşet Ertaş Gençlik ve Kültür Merkezi hizmet için gün sayıyor. Mamak'm çehresini değiştiren dev yatırımlara imza atan Mamak Belediyesi yeni bir yatırımı daha Mamaklı gençlerle buluşturmaya hazırlanıyor.



İsmini ünlü Halk Ozanı Neşet Ertaş'tan alan Neşet Ertaş Geçlik ve Kültür Merkezi hizmet için gün sayıyor. Mamak'ta eksikliği hissedilen yatırımları birer birer tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunan Mamak Belediyesi bir gençlik merkezini daha gençlerle buluşturacak. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Başkent'in en büyük ilçelerinden biri olan Mamak son derece engebeli bir araziye sahip. Bu zorlu şartlara birde yılların ihmal edilmişliği eklenince ilçemiz bir çok hizmetten yoksun kalmış. Bizler göreve İçlikten sonra en büyük sorun olan gecekonduyla ciddi bir şekilde mücadeleye başladık ve büyük kentsel dönüşüm projelerine hız verdik. Kentsel dönüşümün yanı sıra sosyal dönüşümü de gerçekleştirecek projeleri vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Neşet Ertaş Gençlik ve Kültür Merkezi şimdiden başta gençlerimiz olmak üzere tüm Mamaklı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

3 katlı olacak 


Yeşilbayır Mahallesi'nde inşa edilen Neşet Ertaş Gençlik ve Kültür Merkezi hem gençlere hem de kültüre hizmet edecek. 3 katlı olarak inşa edilen merkezde 350 kişilik düğün salonu, etüt odaları, bilgisayar odaları, idari ofisler, derslikler, çok amaçlı salon, pergole, süs havuzu ve otopark bulunuyor. 

Gençler için eğitim ve eğlenceyi bir araya getiren merkez aynı zamanda düğün salonuyla da mahallenin sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek. 


Milliyet Ankara


Geri Dön