26 / 04 / 2024

Nesim Ekinci kimdir?

Nesim Ekinci kimdir?

Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci kimdir? Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Nesim Ekinci...



Nesim Ekinci kimdir?

Nesim Ekinci, Ağrı doğumlu. Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, aynı zamanda Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanıdır.


Nesim Ekinci'nin Ekinci İnşaat web sayfasında yer alan mesajı şu şekilde:


"Ekinci İnşaat olarak biz, bugün için gerekli tüm konforu sağlamakla birlikte gelecekte var olacak şekilde tasarladığımız, yüksek kaliteli olarak hayata geçirdiğimiz, insanların içinde yaşamaktan mutluluk ve gurur duyacakları yaşam alanları inşa etmekten büyük onur duyuyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana benimsediğimiz en büyük ilkemiz olan yaşadığımız topluma, kentimize ve ülkemize hizmet etmek misyonundan sapmadan yolumuza devam etmenin gururunu yaşıyoruz.


Artan konfor, lüks ve huzur beklentilerini tüm projelerimizde birebir karşılıyor olmanın mutluluğunu yaşarken yalnızca güzel evler değil, iyi komşuluklar da geliştirecek şekilde çalışıyoruz. Müşterilerimizin yanında tedarikçilerimizi, çözüm ortaklarımızı ve en önemlisi çalışanlarımızı da ailemizin bir parçası gibi görüyor, oluşturulan bu sinerji sayesinde var gücümüzle çalışıyor ve taahhütlerimizi zamanından da önce hayata geçirmenin coşkusunu yaşıyoruz.


2003 yılında Mersin'de ilk mantolama yapan firma olarak bir yandan da çevreye karşı daima duyarlıyız. Tüm projelerimizde doğal kaynakları ve doğal dengeyi koruyarak faaliyetlerimizi sürdürüyor, çevre düzenlemeleri ve peyzaj alanları ile birlikte doğayla uyumlu yeşil ve mavinin her tonunu barındıran yaşam alanları hayata geçiriyoruz.


Biz, Ekinci İnşaat olarak müşterilerimizin tüm beklentilerini, hatta hayal ettiklerinden de fazlasını karşılayan ve yaşam kalitelerini yükselten projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da şehrimizi geleceğe taşıyacak projelere imza atmaya devam edeceğiz. Bir gün tüm Mersinliler’in  Ekinci İnşaat’ın hayata geçirdiği konutlarda yaşama ayrıcalığına sahip olması dileğiyle."


Nesim Ekinci iletişim bilgileri:

Fuat Morel Mah. 2818 Sok. No: 2 Yenişehir,

Mersin / Türkiye


Tel. +90.324.332 00 16

Faks. +90.324.332 00 19

E-Posta. [email protected]


Nesim Ekinci: İnşaat sektörü Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri!


Geri Dön