25 / 04 / 2024

Nest Bornova'da 1+1 daire 144 ayda kendini amorti ediyor!

Nest Bornova'da 1+1 daire 144 ayda kendini amorti ediyor!

Nest Bornova, sunduğu avantajlar ile yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Özellikle Nest Bornova'dan alınan 1+1 dairenin getirişinin 144 ay gibi kısa bir sürede kendini amorti etmesi yatırımcının en çok dikkat çeken nokta oldu...



NestYap'ın projesi Nest Bornova'da 1+1 daire 144 ay gibi kısa sürede kendini amorti ediyor.



NestYap'ın yeni projesi Nest Bornova, sunduğu avantajlar ile yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Özellikle Nest Bornova'dan alınan 1+1 dairenin getirişinin 144 ay gibi kısa bir sürede kendini amorti etmesi yatırımcının en çok dikkat çeken nokta oldu. 


Nest Bornova projesinin İzmirli'lerden yoğun ilgi gördüğünü belirten Nest Yap Genel Müdürü Okan Koç, "Birikimlerini gayrimenkul ile değerlendirmek isteyenler mutlaka yeni projemiz Nest Bornova'yı incelemeli. 


İzmir'deki bir emlak yatırımı kendisini minimum 192 ile 240 ay arasında amorti ederken, Nest Bornova'dan alman 1+1 daire 144 ayda kendini amorti ediyor. Hesap olduğu gibi ortada. 

Bu projemiz çok farklı ve iddialı. 

Nest Bornova yatırımcısının yüzünü güldüren bir proje" diye konuştu. 

Nest Bornova'nın konumu ile şehrin yeni yerleşim alanında olduğunu söyleyen Koç, "Bornova'nın modern yüzü olacak noktada yer alan projemiz; Ege Üniversitesi, Ege Üniversitesi Hastanesi, Yaşar Üniversitesi, Şifa Üniversitesi Hastanesi, Bahçeşehir Koleji, Forum Bornova AVM, ÇeşmeAydın otobanı gibi önemli noktaların yanıbaşında yer alıyor" şeklinde konuştu. Koç, "Projemizi tercih edenler otobana yakınlığı ile İzmir'in kalbinden çok kısa sürede istediği yere özgürce ve çok hızlı bir şekilde gidebilir. Ayrıca şehrin en önemli sağlık komplekslerine, üniversite ve eğitim kampiislerine "daha yakın"lığmın avantajlarından yararlanarak, Forum Bornova Alışveriş Merkezi'ne isterlerse yaya olarak kısa bir yürüyüş yapabilir, alışverişe ve sosyal aktivitelere "daha fazla" zaman ayırabilirler" şeklinde konuştu. 

Nes Bornova, 2 blok, 96 adet daire (28 adet 2+1, 68 adet 1+1), süs havuzu ve yapısal peyzaj, fitness center, her daire için tah sisli kapalı otopark ve mağazalardan oluşmakta ve bunlarla birlikte kiralanabilir misafir dairesi, vale, oda temizleme, araç yıkama, kuru temizleme hizmet leri de sunuyor. 


Sabah 


Geri Dön