24 / 04 / 2024

Nestavilla 15 günde yazlık ev yapıyor!

Nestavilla 15 günde yazlık ev yapıyor!

efa'nın pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini ev konforunda geçirmek isteyenler için yazlık evlerin kurulumunu 15 gün içinde tamamlıyor.



Nestavilla 15 günde yazlık ev kuruyor

İSTANBUL (AA) - Vefa'nın pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini ev konforunda geçirmek isteyenler için yazlık evlerin kurulumunu 15 gün içinde tamamlıyor.


Vefa Holding'ten yapılan açıklamaya göre, ekonomikliği ile öne çıkan, çok hızlı kurulabilen, mevsimsel kullanıma uygun ve farklı iklim bölgelerine göre tasarlanmış pratik hazır konutlar üreten Nestavilla, tüketicilerin istediği şekilde tasarlayabileceği konutları istenilen yere 15 gün içinde kuruyor.


Nestavilla, bahçesinde misafir ağırlanabilecek, geniş verandalı bir konuttan kısa süreli tatilini kendi evinde geçirmek isteyenler için hesaplı konut seçenekleri sunarken, kişiye özel projelerin tasarlanıp üretilmesine de olanak sağlıyor.


Nestavilla'da, konutun üretim dahil anahtar teslim kurulum süresi, projenin şekline, boyutuna, tek katlı ya da iki katlı olmasına ve kurulumun yapılacağı bölgenin özelliklerine göre 15 günden başlıyor ve en fazla 45 günü buluyor.


Tüketicilerin tercih ettiği ortalama 100 metrekarelik bir bina, tasarımından kat planına kadar tüm özellikler belirlendikten sonra en geç 20 gün içinde imalat ve montajı tamamlanarak teslim edilebiliyor.


Nestavilla tarafından başta Marmara, Ege ve Akdeniz olmak üzere Türkiye'nin her bölgesinin iklim koşullarına uygun olarak üretilen konutlar, kolayca sökülüp taşınabiliyor. Yüksek izolasyon değerlerine sahip hafif malzemeler kullanan Nestavilla, böylece daha az temel ve konstrüksiyon maliyetine ihtiyaç duyuyor.



AA


Geri Dön