28 / 03 / 2024

Nestavilla Sardunya'da 500 TL taksitle yazlık! 36 bin 500 TL!

Nestavilla Sardunya'da 500 TL taksitle yazlık! 36 bin 500 TL!

Firma: Vefa Group

Proje: Nestavilla

Sezona cazip bir kampanya ile merhaba diyen Nestavilla, en fazla tercih edilen modellerinden Sardunya’yı sadece 6 bin 500 TL peşinatla satışa sunuyor. Taksitli ödeme imkanları ile Nestavilla, arsanız hazırsa yazlık evinizi 15 günde kuruyor...



Yazın yaklaşmasıyla birlikte tatil planlarının yapıldığı şu günlerde, Nestavilla’dan cazip bir kampanya haberi geldi. Bu yıl tatilinizi kendi yazlığınızda geçirmek istiyorsanız,  Nestavilla  sadece 6 bin 500 TL peşinatla yazlık ev sahibi olma fırsatı sunuyor.


Bahar aylarından başlayarak yaz mevsiminde talebin artış gösterdiği Nestavilla, sezonu Sardunya Kampanyası ile açıyor. Pratik hazır konut markası Nestavilla, arsanız hazırsa 15 gün içinde çok uygun fiyatlarla villaları aratmayacak konforda yazlık ev sahibi olmanızı sağlıyor. 36 bin 500 TL olan Sardunya modeli ile bu yılın yeni kampanyasını başlatan Nestavilla, taksitli ödeme seçenekleriyle de cazip fırsatlar sunuyor. 91 metrekarelik Sardunya, sadece 6 bin 500 TL peşinat verdikten sonra ayda 840 TL taksitle de alınabiliyor.


Kısa sürede kurulum


Nestavilla’da kişiye özel projeler de tasarlanıp üretilebiliyor. Çok kısa sürede kurulabilen Nestavilla’nın birbirinden farklı modellerini Pendik’teki showroomunda görmek mümkün.  


Konutun üretim dahil anahtar teslim kurulum süresi; projenin şekline, boyutuna, tek katlı ya da iki katlı olmasına ve kurulumun yapılacağı bölgenin özelliklerine göre 15 günden başlıyor ve en fazla 45 gün oluyor. Bu yüksek hızı oluşturan en önemli faktör ise anahtar teslim binanın üretiminin yüzde 85’inin fabrikada tamamlanması yani ön üretimli olması.


Her bölgenin iklim koşuluna uygun üretim


Başta Marmara, Ege ve Akdeniz olmak üzere Türkiye’nin her bölgesinin iklim koşullarına uygun olarak üretilen Nestavilla, aynı zamanda kolayca sökülüp taşınabiliyor. Her geçen gün genişleyen bayi ağı sayesinde de müşterilerine bulundukları yerlerde daha hızlı ve güvenli çözümler sunan Nestavilla’nın, Türkiye’nin dört bir tarafında aynı anda çözüm sunabilecek kalitede ve sayıda profesyonel montaj ekipleri bulunuyor.


Ekonomik seçenekler de mevcut


Nestavilla’da metrekaresi 250 TL’den başlayan ekonomik seçenekler de yer alıyor. Binalardaki konfor şartlarını, deprem yönetmeliğine göre statik hesap yöntemlerini kullanarak en son prefabrike yapı teknolojisi ile sunan Nestavilla, binaları yüksek izolasyon değerlerine sahip olan hafif malzemeler kullanarak ürettiği için daha az temel ve konstrüksiyon maliyetine ihtiyaç duyuluyor. Bu da ekonomik bir çözümün ortaya çıkmasını sağlıyor.


Telefon: 0 216 390 47 77

Web Adresi: http://www.nestavilla.com


projeye sor



Geri Dön