19 / 04 / 2024

Nestavilla, Türkiye genelinde bayilik verecek!

Nestavilla, Türkiye genelinde bayilik verecek!

Pratik ve hazır konutlar üreten Nestavilla, Türkiye genelinde bayilik verecek. Müteahhit, mimar, mühendis ya da yapı malzemeleri satıcılığı yapmış kişilerin tercih edildiği bu bayilik sisteminde yıllık ciro 750 bin lira ile 4 milyon lira arasında değişebi



1999 Marmara depreminin ardından ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılamak için üretilen prefabrike konutlar bugün hızla büyüyen bir pazar haline geldi. Prefabrike konutlar, gerek depreme dayanıklılığı, gerekse pratik kurulum ve kullanımı nedeniyle bugün sanayiden özel konutlara kadar pek çok alanda tercih edilir oldu.

Nestavilla da bu markalardan biri. Vefa şirketi tarafından 2004 yılında geliştirilen ve 2006 yılında markala-şan Nestavilla, pratik hazır konut çözümleri sunan bir marka.

çok hızlı kurulabilen, mevsimlik kullanıma uygun ve farklı iklim bölgelerine göre tasarlanmış pratik hazır konutlar üretiyor, ikincil konut ihtiyacını karşılamayı hedefleyen Nestavilla, binalardaki konfor şartlarını, deprem yönetmeliğine göre statik hesap yöntemlerini kullanarak, en son prefabrike yapı teknolojisi ile sunuyor. Nestavilla, şimdi Türkiye genelinde kendi bayilerini arıyor.

Uzman kişiler aranıyor

Nestavilla Satış Yöneticisi Özgül Yücel, bayilik sisteminin 'kazan-kazan' prensibi üzerine kurulduğunu söyleyerek, şu bilgileri veriyor:

'Partner diye tarif ettiğimiz bayilerimizle elde ettiğimiz karı paylaşmayı hedefliyoruz. Temel hedefimiz ise yeni partnerlerimiz ile birlikte Türkiye'nin dört bir yanındaki son kullanıcılara 'kaliteli ve ekonomik ürünlerimizi en hızlı şekilde sunmak'. Nestavilla bayi adaylarında aradığımız en temel özellik, müteahhit, mimar ya da mühendis olmaları ya da yapı malzemeleri satıcılığı yapmış veya bu aranan özelliklerdeki bir organizasyonu kurabilecek yatırım potansiyeli taşımaları.' Ciro büyüklüğüne paralel olarak belli bir oranda teminat aldıklarını belirten Yücel 'Tüm bunların karşılığında bayilere, Nestavilla'nın son kullanıcıya merkezden sunabildiği hizmetin çok daha genişini ve ayrıntılısını sunmalarına imkan sağlayan bir sistem vaat ediyoruz' diyor.

4 milyon lira ciro

Türkiye'nin her ili için bayilik veriliyor. Ancak bağlantı noktaları özellikle tercih edilen yerler. Birkaç il merkezini birbirine bağlayan kavşak noktaları ve büyükşehirlerdeki işlek güzergahlar özellikle tercih edilen noktalar olarak ifade ediliyor. Bu çerçevede toplam 50 bayi hedeflediklerini belirten Yücel, ilk yıl hedeflerinin ise 30 bayi sayısına ulaşmak olduğunu ifade ediyor.

Bayilik sistemi kapsamında montaj desteği, personel eğitimleri, tüm işler için süpervizör hizmeti, pazarlama ve satış faaliyetleri için gereken materyal destekleri, özel projelerinde danışmanlık hizmeti, müşterilere finansman desteği sağlanıyor.

Bayilerin yıllık ciroları bulundukları bölgeye ve potansiyellerine göre yaklaşık 750 bin ile 4 milyon lira arasında olabileceğini kaydeden Yücel, 'Bu rakamları aşan bayilerin ise artık ikinci şube açmalarını bekleyeceğiz. Bahsedilen ciro rakamları herhangi bir bayinin bizimle yaptığı alışveriş ile ortaya çıkan rakamlar. Bu tür işletmelerin yıllık toplam ciroları ise 1,5 milyon ile 8 milyon lira arasında olabilecek' diyor.
Ekonomist/Burcu Tuvay


Geri Dön