26 / 04 / 2024

Nev-i Evler projesinde 2+1’ler 360 bin TL!

 Nev-i Evler projesinde 2+1’ler 360 bin TL!

Firma: İsis İnşaat

Proje: Nev-i Evler

Bayrampaşa’da inşa edilen Nev-i Evler projesinde 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 360 bin liradan başlıyor!



Bayrampaşa'daki kentsel dönüşümün ilk projelerinden biri olarak 2011'in Ağustos ayında inşaatına başlanan Nev- i Evler projesinde, satışlar 5 Eylül 2011 tarihinden beri devam ediyor. Şubat 2012 itibariyle anlaşmalı bankaların devreye girmesiyle birlikte kişiye özel kredilendirme imkanları sunulan projeden daire sahibi olmak isteyenler,  yüzde 25 peşinat ile anlaşmalı bankaların sunduğu ödeme planlarından kendilerine en uygun seçeneği tercih edebiliyorlar.


Nadin Tekstil sahibi Erol Şener tarafından İsmetpaşa Mahallesi’nde hayata geçirilen projenin inşaatı ise, daha önce Marmara Forum AVM ve Forum Tem AVM gibi projelere imza atan  İsis İnşaat  tarafından gerçekleştiriliyor.

Bayrampaşa'nın merkezinde inşa edilen Nev-i Evler, 2 blok ve 80 daireden oluşuyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede daire büyüklükleri 110 metrekare ila 150 metrekare arasında değişiyor. Her türlü teknolojiye uygun alt yapı sistemiyle inşa edilen  Nev-i Evler  projesi; depreme dayanıklı, merkezi ısıtma sistemli, ısı yalıtımlı, yangın merpenli ve çift asansörlü bloklardan oluşuyor. Ayrıca mutfakları beyaz eşyalı olarak teslim edilecek projede antre ve yatak odası dolapları da yer alıyor.


Modern çizgileri ve konforuyla fark yaratan Nev-i Evler projesi, sosyal aktivite alanlarıyla da daire sahiplerine bir konuttan çok daha fazlasını sunuyor. Projede, her iki bloğun üstünde yer alan ve içinde kafeteryası olan peyzaj düzenlemeli teraslar, çocuklar için oyun parkı, sauna ve fitness salonu gibi sosyal alanlar yer alıyor. Ayrıca 24 saat kameralarla takip edilecek bir güvenlik sistemiyle sitenin huzuru sağlanırken, konut sahiplerine sunulan kapalı otopark imkanıyla da şehir merkezindeki park sorununa çözüm getiriliyor.


Toplu taşıma noktalarına ve E5, TEM Otoyolu gibi ana bağlantı yollarına yakınlığı ile öne çıkan Nev-i Evler projesi, Nail Reşit İlköğretim Okulu'nun tam karşısında yer alıyor. Proje aynı zamanda Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne yürüme mesafesinde, Sağmalcılar Metro İstasyonu'na 100 m, Esenler Otogarı'na 3 dk, Aksaray'a 5 dk, Eminönü ve Merter'e 8 dk, Atatürk Havalimanı'na ise 10 dk mesafede bulunuyor. Nev-i Evler ayrıcalığına sahip olanlar, Aralık 2012 itibariyle hayallerine kavuşuyor. Daire teslimlerinin en geç Mart 2013'de tamamlanacağı Nev-i Evler projesnde 2+1 daireler 360 bin TL'den, 3+1 daireler ise 460 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


0212 613 11 68

www.nev-ievler.com



projeye sor



Geri Dön