19 / 04 / 2024

Nevsa Konakları Beykent fiyat!

Nevsa Konakları Beykent fiyat!

Firma: Nevsa İnşaat

Proje: Nevsa Konakları

Nevsa Konakları Beykent fiyat listesi dairelerin cephelerine göre değişiyor. Paradise AVM'ye yakın mesafede hayata geçirilen proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.



Nevsa Konakları Beylikdüzü'nde konutlar 108 - 217 metrekare büyüklükte dizayn edildi. Projede teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında yapılması öngörülüyor. 


Nevsa Konakları Beykent fiyat listesi konut seçeneklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Proje 8 bin 257 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


İstanbul Beylikdüzü Beykent'te,  Nevsa İnşaat  imzası ile yükselen Nevsa Konutları 12 bloktan oluşuyor. Projede 114 daire ve 12 ticari birim bulunuyor. 


Beylikdüzü  Nevsa Konakları  lokasyon olarak metrobüs durağına ve Paradise AVM'ye yakın konumda yer alıyor. Projenin inşaat alanı 24 bin metrekare olarak belirtiliyor. 


Dairelerin 2+1, 3+1 ve dubleks şeklinde tasarlandığı Nevsa İnşaat Nevsa Konakları projesinde süs havuzu, kapalı otopark, açık yüzme havuzu, sauna, çocuk havuzu, yürüyüş yolları, yeşil alanları, fitness salonu ve hamam gibi sosyal donatı alanları mevcut. 

Nevsa Konakları Beykent fiyat!

Yüzde 50 peşinatta kalan yüzde 50'lik kısım için banka kredisiyle vade uygulanan Beykent Nevsa Konakları'nda daire fiyatları 352 bin TL'den başlıyor.


Adres: Adnan Kahveci Mah. Esentepe Cad. No:20 Beylikdüzü İstanbul 34580


Telefon: 0212 855 60 60

Web: www.nevsakonaklari.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön