29 / 03 / 2024

Nevşehir'de Bereket Ormanları projesi hayata geçirildi!

Nevşehir'de Bereket Ormanları projesi hayata geçirildi!

Nevşehir 'de oluşturulan Gönül Elçileri Bereket Ormanı 'na ilk fidanı Vali Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan dikti.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayesinde Türkiye genelinde yürütülen ağaçlandırma projesi kapsamında Nevşehir'de oluşturulan Nevşehir Gönül Elçileri Bereket Ormanı'nda 5 bin fidan toprakla buluşturuldu. 



Göre beldesinde oluşturulan ormandaki fidan dikim etkinliğine Vali Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan, Rektör Prof Dr. Filiz Kılıç, Vali yardımcıları, Belediye Başkan yardımcısı Atilla Seçen, Orman İşletme Müdürü Aykut Satirli, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, daire müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personeller, STK temsilcileri ve üyeleri ile öğrenciler katıldı. 


Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan katılımcılarla tek tek ilgilenerek diktikleri fidanların yanında hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinliğe katılanların tamamı Bereket Ormanı'na fidan dikti. 

Etkinlikte çam, çınar, mahlep, badem, ahlat, ceviz, zerdali ve değişik türlerden oluşan 5 bin adet fidan, toprakla buluşturuldu. Fidan dikimi sonrasında katılımcılara Dedeman Oteli tarafından döner ekmek ikram edildi.


Kapadokya Muşkara Haber


Geri Dön