26 / 04 / 2024

New Bahçeşehir Evleri satış ofisi!

New Bahçeşehir Evleri satış ofisi!

Firma: Özyurtlar İnşaat

New Bahçeşehir Evleri satış ofisi adres bilgileri detayları için 0850 460 27 27 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. 21 kattan oluşan proje İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yükseliyor.



New Bahçeşehir Evleri projesinin çevresinde dört özel ilk-orta öğretim, iki resmi ilköğretim okulu,bir resmi lise, iki özel lise, üç sağlık merkezi (resmi-özel), karakol, anfi tiyatro, PTT ve kültür merkezleri, bir fen ve teknoloji lisesi bulunuyor.


New Bahçeşehir Evleri projesi Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika,5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.


New Bahçeşehir Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yükselen proje 21 kat şeklinde yükseliyor.


New Bahçeşehir Evleri projesinde spor salonu, sauna, cafe, duş alanları, buhar banyosu,kapalı yüzme havuzu gibi sosyal seçenekleri yer alıyor.  Özyurtlar İnşaat  tarafından hayata geçirilen projede 6 adet dükkan da yer alıyor.


New Bahçeşehir Evleri satış ofisi!

Satış Ofisi Adres:Sultaniye Mahallesi 350. Sokak 1440 Ada 15 Parsel Esenyurt/İstanbul


New Bahçeşehir Evleri iletişim

Tel: 0850 460 27 27 

Web: http://www.ozyurtlar.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



Geri Dön