18 / 04 / 2024

New Bahçeşehir Evleri!

New Bahçeşehir Evleri!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: New Bahçeşehir

New Bahçeşehir Evleri toplam 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alıyor. Toplam 98 adet daireden oluşan projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.



New Bahçeşehir Evleri projesi İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yükseliyor. 21 katlıek blok şeklinde yükselen projede toplam 6 adet dükkan bulunuyor.


New Bahçeşehir Evleri projesinde duş alanları, buhar banyosu, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, cafe gibi sosyal seçenekleri yer alıyor. Toplam 98 adet daireden oluşan proje  Özyurtlar İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


New Bahçeşehir Evleri projesinin çevresinde karakol, anfi tiyatro, PTT ve kültür merkezleri, bir fen ve teknoloji lisesi, dört özel ilk-orta öğretim, iki resmi ilköğretim okulu,bir resmi lise, iki özel lise, üç sağlık merkezi (resmi-özel) bulunuyor.


New Bahçeşehir Evleri projesi Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika,  5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.


New Bahçeşehir iletişim

Tel: 0850 460 27 27 

Satış Ofisi Adres:Sultaniye Mahallesi 350. Sokak 1440 Ada 15 Parsel Esenyurt/İstanbul

Web: http://www.ozyurtlar.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön