20 / 04 / 2024

New Bahçeşehir iletişim bilgileri!

New Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: New Bahçeşehir

New Bahçeşehir iletişim bilgileri detayları için 0850 460 27 27 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Toplam 98 adet daireden oluşan proje tek blok şeklinde yükseliyor. Proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükseliyor.



New Bahçeşehir projesi tek blok şeklinde İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yükseliyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


New Bahçeşehir projesinde cafe, duş alanları, buhar banyosu, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna gibi sosyal seçenekleri yer alıyor. Proje  Özyurtlar İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


New Bahçeşehir projesi toplam 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alıyor. 21 kat şeklinde yükselen projede toplam 98 adet daire ve 6 adet dükkan bulunuyor.


New Bahçeşehir projesinin çevresinde iki resmi ilköğretim okulu, bir resmi lise, iki özel lise, üç sağlık merkezi (resmi-özel), karakol, anfi tiyatro, PTT ve kültür merkezleri, bir fen ve teknoloji lisesi, dört özel ilk-orta öğretim bulunuyor.


New Bahçeşehir projesi Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.


New Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Adres:Sultaniye Mahallesi 350. Sokak 1440 Ada 15 Parsel Esenyurt/İstanbul

Tel: 0850 460 27 27 

Web: http://www.ozyurtlar.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön