19 / 04 / 2024

New Bahçeşehir nerede?

New Bahçeşehir nerede?

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: New Bahçeşehir

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen New Bahçeşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki New Bahçeşehir nerede?



New Bahçeşehir projesi 21 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan proje toplam 98 adet daire ve 6 adet dükkandan meydana geliyor. 


New Bahçeşehir projesinde buhar banyosu, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, cafe, duş alanları gibi sosyal seçenekleri yer alıyor. Proje  Özyurtlar İnşaat  imzasıyla yükseliyor.


New Bahçeşehir projesinin çevresinde iki özel lise, üç sağlık merkezi (resmi-özel), karakol, anfi tiyatro, PTT ve kültür merkezleri, bir fen ve teknoloji lisesi, dört özel ilk-orta öğretim, iki resmi ilköğretim okulu, bir resmi lise bulunuyor.


New Bahçeşehir nerede?

New Bahçeşehir projesi İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yükseliyor. Proje  Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.


New Bahçeşehir nerede?

Satış Ofisi Adres:Sultaniye Mahallesi 350. Sokak 1440 Ada 15 Parsel Esenyurt/İstanbul


New Bahçeşehir iletişim

Tel: 0850 460 27 27 

Web: http://www.ozyurtlar.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön